Noapte
Zi
19 June 2017
1 min read

Peste 144.000 de elevi au susținut examenele la Evaluarea Națională la limba română

Luni, 19 iunie a.c., au început Evaluarea Națională pentru elevii claselor a VIII-a, cu proba la limba și literatura română.
Peste 144.000 de elevi s-au înscris la examene, iar la această primă probă au avut de demonstrat apartenenţa la genul liric a poezie “Ploaia” de Magda Isanos şi de scris o compunere liberă în care să prezinte o întâmplare dintr-o competiţie sportivă.
Miercuri, 21 iunie a.c., urmeză examenul la matematică, pe 22 minoritățile vor susține proba la limba maternă, pe data de 26 iunie ora 16:00 se vor afișa rezultatele, iar pe 30 iunie rezolvarea contestațiilor. Conform datelor centralizate de minister, s-au înscris 144.890 de candidaţi (144.740 de candidaţi din seria curentă şi 150 din seria anterioară). Probele vor fi organizate în 4.164 de centre.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Au început examenele de Evaluare Națională pentru elevii claselor a VIII-a

Articolul Urmator

Kendama și spinner fidget, prietenii actuali ai copiilor

Ultimele Articole

Dâmbovița, din nou, sub avertizare de caniculă

AVERTIZARE METEOROLOGICĂ  COD GALBEN Interval de valabilitate: 19 iulie Fenomene vizate: val de căldură, caniculă și disconfort termic accentuat Valul de căldură va persista și disconfortul termic va fi ridicat în județul
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele