Noapte
Zi
6 July 2017
1 min read

Bucura-te de litoralul de acasă la Complexul Turistic de Natație!
Prințesa Bella asigură distracția și voia bună

Bucura-te de litoralul de acasă la Complexul Turistic de Natație!
Prințesa Bella asigură distracția și voia bună
Așa cum va obișnuit, Complexul Turistic de Natație vă surprinde, la fiecare sfârșit de săptamână, cu fel de fel de surprize.
Astfel, după ce săptămâna trecută a fost petrecere cu clovni, sâmbătă, 8 iulie a.c., în intervalul 10:00-12:00 Prințesa Belle va fi cea care va asigura distracția și voia bună.
Așa că, nu mai sta pe gânduri și nu-ți face alte planuri, vino și bucură-te de zona de ștrand, de soare și de plajă, bucura-te de litoralul de acasă.
De asemenea, pentru cei mici, Prințesa Belle a pregătit o mulțime de jocuri, dansuri și concursuri, iar cel care o va ajuta să spună povestea ”Frumoasa și Bestia” va avea parte de o surpriză.
PENTRU MAI MULTE DETALII ACCESAȚI http://www.complexturisticnatatietargoviste.ro/ro/  SAU LA ADRESA DE FACEBOOK Belle Party la Complex

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

S-au afișat rezultatele la examenul de bacalaureat 2017

Articolul Urmator

Măsuri noi și facilități pentru persoanele cu dizabilități

Ultimele Articole

Apelul fals la 112 pune în pericol vieți! Sună responsabil

Poliția Română, prin Institutul de Cercetare și Prevenire a Criminalității și structurile teritoriale de analiză și prevenire a criminalității, desfășoară, la nivel național, campania de conștientizare în rândul beneficiarilor minori și adulți

Dâmbovița, din nou, sub avertizare de caniculă

AVERTIZARE METEOROLOGICĂ  COD GALBEN Interval de valabilitate: 19 iulie Fenomene vizate: val de căldură, caniculă și disconfort termic accentuat Valul de căldură va persista și disconfortul termic va fi ridicat în județul
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele