Noapte
Zi
10 July 2017
1 min read

RĂCARI: “Învățarea prin muncă”, proiect finalizat cu succes de profesorii liceului Ion Ghica

Vineri 7 iulie a.c. reprezentanții liceului “Ion Ghica” din Răcari au finalizat cu succes un proiect care a fost dedicat cadrelor didactice, ocazie cu care, în campusul Universitații Valahia s-a desfășurat și conferința internațională având aceeași temă, “Improving professionals skills in work based learning”- Îmbunătațirea metodelor de predare bazate pe muncă.

“Proiectul nostru este despre noi, cadrele didactice, despre cum să ne îmbunătățim stilul de a preda, cum să facem în așa fel încât să atragem atenția copiilor în timpul orelor, cum să facem în așa fel încât să le oferim o șansă pentru viitor, să găsim acele posibilități încât integrarea pe piața muncii să fie cât mai ușoară”, a precizat în deschiderea evenimentului, profesorul Alexandru Mitru, directorul liceului din Răcari.
De asemenea, la eveniment au participat reprezentanți ai Universității Valahia, ai Inspectoratului Școlar Județean Dâmbovița, dar și primarul orașului Răcari, Marius Caravețeanu, cel care, în ultimii ani a pus un accent deosebit pe dezvoltarea structurii educaționale, pe reabilitarea și modernizarea unităților de învățământ din urbea pe care o conduce.
Au existat participanți din mai multe țări, profesori, cum ar fi: Turcia, Germania, Italia sau Spania, care au susținut prezentări și proiecte ce au avut la bază tema proiectului, și anume învățarea bazată pe muncă.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Noi lucrări de construire ale companiilor Arctic şi Kablutronik la Ulmi

Articolul Urmator

DÂMBOVIȚA: Rata șomajului mai mică în luna iunie decât în mai

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele