Noapte
Zi
25 August 2017
1 min read

6 septembrie, ediția a IV- a a Festivalului Național  “Ion Dolanescu”

Centrul Judeţean de Cultură Dâmboviţa şi Primăria Municipiului Târgovişte, în parteneriat cu Fundaţia Culturală “Ion Dolănescu” şi Primăria comunei Perşinari organizează, în perioada 6-10 septembrie 2017, cea de-a IV-a ediţie a Festivalului-concurs Naţional “Ion Dolănescu”.

Concursul este deschis artiştilor amatori, interpreţi ai cântecului popular românesc, cu vârsta cuprinsă între 16 şi 30 de ani. Preselecţia concurenţilor va avea loc în ziua de 6 septembrie 2017, de la ora 10:00, la sediul Centrului Judeţean de Cultură Dâmboviţa din Târgovişte. Concursul se va desfăşura într-o singură etapă, în ziua de 6 septembrie 2017, începând cu ora 19.00, la Teatrul ”Tony Bulandra” din Târgovişte, iar câştigătorii vor evolua în Gala laureaţilor, în ziua de 7 septembrie 2017, în Piaţa Tricolorului din Târgovişte, de la ora 19.00. Festivitatea de premiere va fi urmată de un spectacol de muzică populară, în care vor evolua: Maria Ciobanu, Leontina Văduva, Doiniţa şi Ionuţ Dolănescu, Camelia Ciobanu- Filip, Aneta Stan, Nineta Popa, Silvia Semeniuc, Giulia şi Ilie Medrea, acompaniaţi de orchestra condusă de Marin Alexandru. Invitat special al evenimentului este tenorul Florin Georgescu.

Pe data de 10 septembrie 2017, în localitatea natală a marelui artist – Perşinari – se va desfăşura un spectacol folcloric, In memoriam Ion Dolănescu,  susţinut de Orchestra populară ”Chindia”, condusă de Ionuţ Dumitrescu şi cunoscuţi interpreţi de muzică populară. Cu acest prilej, în prezenţa oficialităţilor dar şi a unor reprezentanţi de seamă ai lumii artistice, va fi dezvelit un bust comemorativ al interpretului care a purtat cu mândrie tricolorul la brâu şi a sărutat cu dor, la întoarcerea în ţară, pământul românesc.

Regulamentul şi fişele de înscriere în concurs sunt disponibile atât pe pagina web a Centrului Judeţean de Cultură Dâmboviţa: http://www.cjcd.ro/,  cât şi pe pagina de Facebook a instituţiei.

WhatsApp Image 2017-08-25 at 08.48.45

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Deputatul Corneliu Ștefan, despre programul Comerț 2017 

Articolul Urmator

TÂRGOVIȘTE: Peste 20 de milioane de lei pentru dezvoltarea infrastructurii educaționale 

Ultimele Articole

Zile de foc în județul Dâmbovița! COD ROȘU DE CANICULĂ!

*ATENȚIE*  𝟏𝟑.𝟎𝟕.-𝟏𝟒.𝟎𝟕.𝟐𝟎𝟐𝟒 COD ROȘU DE CANIVULĂ În intervalul menționat temperaturile maxime se vor situa între 37 și 41 de grade. Disconfortul termic va fi accentuat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele