Noapte
Zi
2 August 2017
1 min read

Baschet 3×3 la Complexul Turistic de Natație, cu participare internațională

Be You 3×3 Challenge 2017 s-a ridicat la nivelul așteptărilor unui eveniment complex, cu teme educaționale, manifestări artistice și întreceri sportive, la care și-au adus contribuția sute participanți din Estonia, Olanda, Germania, Bulgaria, China, Statele Unite ale Americii și România. Iar meciurile de baschet 3×3 au făcut deliciul celor care au vizitat Complexul Turistic de Natație Târgoviște în weekend-ul 28-30 iulie. Au concurat 51 de echipe, iar desfășurarea meciurilor a putut fi urmărită în timp real pe site-ul fiba.com/3×3. Avem și o listă a câștigătorilor pe categorii, printre care se regăsesc și câțiva dâmbovițeni. „Baschetul 3×3 generează o adevărată industrie turistică. Se leagă prietenii, iar concurenții parcurg orice distanță, pentru a juca împreună și a se revedea”, l-am citat pe Adrian Miloiu, președintele Asociației Be You.
Echipele regine ale Be You 3×3 Challenge 2017
Proba regină a competiției, Open Masculin, a fost câștigată de estonienii de la Estea, într-o formulă cu Illimar Pilk, Heigo Erm și Evart Kristjan. La Open Feminin s-a impus Plopu lui Kiwo, în distribuția Andreea Ceausi (București), Ariana Pădurariu, Theo Dumitru, Roxana Bucur (Târgoviște). Categoria 14 ani și-a adjudecat-o la masculin Nutcrackers (Rareș Cristea, Octavian Cioruță, David Antonescu – Focșani, Alexandru Duță – Galați), iar la feminin a triumfat Basketbees Brașov (Ioana David, Alexia Frâncu, Dalia Bucur, Ioana Iles). Street Devils a strălucit la 18 ani masculin, cu Ziemer Zachary, Alexandru Cana, Vlad Ionescu (București) și Ștefan Idea (Curtea de Argeș). Bucureștenii Marian Georgescu, Paul Helcioiu, Adrian Lăzărescu și Horea-Mircea Radu au reprezentat Make și Prietenii, campioana de la +35 de ani. Cei mai buni la baschet în scaun rulant au fost Ene Petre (Pucioasa), George Petroșanu (Ploiești) și Florin Teodorescu (București), adică Flying Wheels.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Nu s-a asigurat corespunzător și a fost lovit de tren

Articolul Urmator

Exercițiile de avertizare și alarmare a populației se vor desfășura în fiecare lună

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele