Noapte
Zi
4 September 2017
1 min read

Judecătoria Găești l-a eliberat pe Nicolae Popa, fostul președinte al FNI

Nicolae  Popa, fostul președinte al FNI a fost condamnat la închisoare pentru fraudă și încarcerat la Penitenciarul Găești. Acesta, împreună cu Ioana Maria Vlase,  a fost acuzat că a condus la prăbușirea Fondului Național de Investiții, fond în care peste 100.000 de români și-au depus și pierdut banii, iar statul român, care a fost garant pentru aceste operațiuni, a trebuit să plătească despagubiri de aproximativ 100 de milioane de euro.

Comisia Penitenciarului Găești a considerat că Popa îndeplinește toate condițiile eliberării condiționate, formulând în acest sens o cerere către instanță, magistrații admițând cererea, în condițiile în care Parchetul nu a făcut nicio contestație. Decizia a rămas astfel definitivă, iar pe data de 30 august a.c., Nicolae Popa a părăsit Penitenciarul Găeșt.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

TÂRGOVIȘTE: Zilele Cetății debutează prin competiții sportive

Articolul Urmator

Politiștii au luat la puricat agenții economici

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele