Noapte
Zi
26 September 2017
1 min read

Rezultate peste așteptări pentru Direcția Silvică Dâmbovița (VIDEO) 

Așa cum ne-au obișnuit, la fiecare sfârșit de semestru reprezentanții Direcției Silvice Dâmbovița prezintă bilanțul activității, indicatorii tehnici și investițiile pe care le-au demarat.

Potrivit directorului Costel Preda, pentru semestrul ce tocmai s-a încheiat rezultatele sunt peste așteptări, indicatorii au fost atinși și chiar depășiți, de la activități de regenerare naturală și artificială a pădurilor, la activitați de pus în valoare a masei lemnoase, la lucrări de igienizare a arborilor uscați și până la activități de exploatare a masei lemnoase.

De asemenea, cifra de afaceri a fost depășită, ajungând la un profit de 10.000 lei, fiind în continuă creștere până la finalul anului.

Costel Preda vine cu vești bune și în ceea ce privește sustragerea de material lemnos prin tăieri ilegale, acest lucru fiind în scădere față de aceeași perioadă a anului trecut.

De asemenea, ocoalele silvice din județ se ocupă foarte intens de activitățile de plantare a puieților, pentru regenerarea pădurilor prin renererarea artificială, dar și de comercializarea de puieți ornamentali, un exemplu în acest sens fiind Ocolul Silvic Găești de unde populația poate cumpăra la preturi accesibile și șanse de prindere de 99,9%.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Manelistul Dani Mocanu, printre proxeneții reținuți de DIICOT Dâmbovița (VIDEO)

Articolul Urmator

Ultima combinație visată de regina mamă din “clanul” Neculaescu

Ultimele Articole

Zile de foc în județul Dâmbovița! COD ROȘU DE CANICULĂ!

*ATENȚIE*  𝟏𝟑.𝟎𝟕.-𝟏𝟒.𝟎𝟕.𝟐𝟎𝟐𝟒 COD ROȘU DE CANIVULĂ În intervalul menționat temperaturile maxime se vor situa între 37 și 41 de grade. Disconfortul termic va fi accentuat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele