Noapte
Zi
15 October 2017
1 min read

35 de ani de la înființarea Serviciului Salvamont Dâmbovița

Sâmbată, 14 octombrie a.c. pe platoul Padina din Munții Bucegi au avut loc activități dedicate împlinirii a 35 de ani de la înființarea Serviciului Salvamont Salvaspeo Dâmbovița.
Evenimentele au debutat cu o festivitate de premiere la care au mai participat: primari din zona de nord a județului, oameni de afaceri din zonă, reprezentanții mai multor instituții deconcentrate, dar și numeroși turiști.
 De asemenea, salvamontiștii dâmbovițeni au primit din partea șefului Serviciului Salvamont – Salvaspeo, Gheorghe Deaconescu, trofeele Salvamont (medalii și diplome) pentru activitatea depusă în decursul celor 35 de ani de activitate. Totodată, autoritățile județene și reprezentanții presei au primit diplome și medalii aniversare pentru sprijinul acordat de-a lungul timpului acestui serviciu.
Evenimentul festiv s-a încheiat cu un foc de tabără și un program artistic, în curtea refugiului Salvamont, locul de unde s-au salvat sute de vieți în ultimii 35 de ani.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

113.000 lei, amenzi aplicate de inspectorii ITM Dâmbovița în luna septembrie

Articolul Urmator

30 octombrie, data limită pentru depunerea proiectelor prin Programul Național de Dezvoltare Locală, etapa a doua

Ultimele Articole

Zile de foc în județul Dâmbovița! COD ROȘU DE CANICULĂ!

*ATENȚIE*  𝟏𝟑.𝟎𝟕.-𝟏𝟒.𝟎𝟕.𝟐𝟎𝟐𝟒 COD ROȘU DE CANIVULĂ În intervalul menționat temperaturile maxime se vor situa între 37 și 41 de grade. Disconfortul termic va fi accentuat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele