Noapte
Zi
27 October 2017
1 min read

Doi bărbați împușcati în cap, au fost găsiți pe un câmp de lângă Târgoviște

Joi seară polițiști și procurori dâmbovițeni au fost în alertă, după ce un apel la numărul unic de urgența 112 anunța ca pe un câmp din cartierul târgoviștean Sârbi doi bărbați sunt împușcați în cap.
Potrivit purtatorului de cuvant al IPJ Dâmbovița în cursul zilei de joi, ora 18:00 printr-o sesizare la numarul unic de urgență 112 un cetățean a dat alarmă că pe câmp a dat peste cadavrele a doi bărbați.

 

“Se securizează zona pentru ca mâine dimineață să continuăm cercetarea la lumina naturală. Nu se știu date despre autor, căutăm, astăzi cei doi au dispărut de acas(n.r. victimele). Nu avem la acest moment date dacă erau vânători și luăm în calcul mai multe variante, și accident de vânătoare și omor. Având în vedere că sunt două victime s doua variantă este cea mai plauzibilă. Este vorba de doi bărbați. Urmează să stabilim la autopsie calibrul armei folosite, se pare că nu este unul mare. Împușcăturile sunt în zona capului și abdomenului. Din primele date care există,  urmează să verificam, o victimă are rană la cap și una la abdomen, cealalta tot în zona abdominală”, a precizat procurorul Mihai Dincă.

Un consilier local din Răzvad și un angajat al său sunt bărbații găsiți împuscați pe câmpul de lângă Târgoviște

Consilierul local al UNPR Răzvad, Gheorghe Ifrim și Ion Neagu sunt cei doi bărbați gasiți împuscați in cap si abdomen. Despre Ifrim se știe că era vânător, însă nu se știe dacă în acel moment se afla la vânătoare.
Aceștia au fost găsiți pe câmp de un cetățean care trecea prin zonă, acesta apelând numărul unic de urgența 112 pentru a alerta autoritățile.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

SC LDP Dâmbovița organizează licitație pentru servicii de deszăpezire a cinci drumuri județene

Articolul Urmator

Bărbați gasiți morți in cartierul Sârbi întâi au fost batuți și apoi împușcati

Ultimele Articole

Zile de foc în județul Dâmbovița! COD ROȘU DE CANICULĂ!

*ATENȚIE*  𝟏𝟑.𝟎𝟕.-𝟏𝟒.𝟎𝟕.𝟐𝟎𝟐𝟒 COD ROȘU DE CANIVULĂ În intervalul menționat temperaturile maxime se vor situa între 37 și 41 de grade. Disconfortul termic va fi accentuat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele