Noapte
Zi
23 November 2017
1 min read

Razie de proporții a polițistilor! În opt ore au aplicat 618 sancțiuni contraventionale (VIDEO)

Razie de proporție a polițiștilor rutieri din Dâmbovița în colaborare cu cei din Prahova a fost organizată miercuri pe tronsoanele de drum  DN1A, DN72, DJ720 și DN71, pentru prevenirea și combaterea accidentelor de circulație și a faptelor antisociale.

Activitățile s-au desfășurat cu precădere pe raza localităților Cornești, Crevedia, Dărmănești, I.L.Caragiale, Răzvad, Moreni, Pucioasa, Fieni, Stăncești, Aricești, Filipeștii de Pădure, Florești și Sinaia, unde polițiștii au folosit autospecialele dotate cu echipamente de supraveghere a traficului rutier și de măsurare a vitezei de deplasare a vehiculelor.

Pe parcursul celor 8 ore de acțiune, polițiștii au constatat 4 infracțiuni și au aplicat 618 sancțiuni contravenționale, a căror valoare se ridică la aproximativ 200.000 de lei.

Din totalul amenzilor, 257 au fost pentru viteză excesivă, 82 pentru neportul centurii de siguranță, 49 pentru lipsa documentelor prevăzute de lege, 9 pentru utilizarea telefonului mobil fără a avea activ dispozitivul “handsfree” și 54 pentru defecțiuni tehnice.

De asemenea s-au aplicat sancțiuni și pietonilor indisciplinați, dar și pentru bicicliști sau căruțași.

Totodată, 14 amenzi au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor Legii 61/1991 privind ordinea și liniștea publică, iar 3 la Legea 171/2010 privind contravențiile silvice.

Ca măsură complementară, polițiștii au reținut 16 permise de conducere, dintre care 8 pentru depășirea limitei legale de viteză cu peste 50 de km/h și au retras 27 de certificate de înmatriculare.

De asemenea, au fost confiscați 3,5 m³ de material lemnos.

În activități au fost angrenate și efective de la ordine publică și reprezentanți R.A.R..

În urma acțiunii doi bărbați sunt cercetați de polițiști după ce au fost surprinși în timp ce conduceau autovehicule, desi aveau suspendat dreptul de a șofa, iar altul pentru conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

TÂRGOVIȘTE: Noi demersuri pentru realizarea mall-ului

Articolul Urmator

Carmen Holban, întâlnire de lucru cu reprezentanții Uniunii Europene din domeniul sănătății

Ultimele Articole

ECO-VOLUNTARI ÎN MUNȚII BUCEGI

În perioada 15-19 iulie 2024, un grup de 40 de tineri din județele Dâmbovița și Ilfov (în mare parte, de la Școala nr. 4 Moreni, coordonați de doamna profesoară Mirela Vasile, dar
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele