Noapte
Zi
1 November 2017
1 min read

TÂRGOVIȘTE: Al șaselea loc de joacă din microraionul VI a fost finalizat

Administrația publică locală a municipiului Târgoviște a finalizat lucrările la cel de al șaselea loc de joacă din microraionul VI pe strada Transilvaniei, parte integrantă a unui proiect care cuprinde 13 astfel de amplasamente la nivelul municipiului.

Spațiul de joacă este construit pe o suprafață de peste 750 mp, dotat cu aparate de joacă moderne pentru copii, dar și aparate de fitness pentru adulți,  suprafață antitraumă și iluminat modern.

“M-am bucurat să vad că la orele prânzului acest loc de joacă este luat cu asalt de catre copii, și cred că este încă o investitie a administrației târgoviștene care care este foarte bine țintită.

În momentul de față se mai lucrează la locul de joacă de pe strada Crăițelor, la cel de pe strada Radu de la Afumați, la cel de pe George Cael și la cel de pe strada Benone Georgescu. În 30 de zile se finalizează și aceste investiții, astfel încât toate cele 13 locuri de joacă pe care ni le-am propus în acest an să fie gata. Este cel mai mare proiect de amenajare al locurilor de joacă implementat vreodată în municipiul Târgoviște. Acest timp de lucrări va continua și anul viitor, mai avem zone în care să intrăm, de exemplu în microraionul patru, strada Radu Popescu, și îi asigurăm pe locuitorii de acolo că ne vom îndrepta atenția către ei, dar și în alte zone din municipiu, astfel încât la anul să finalizăm această activitate de modernizare și reabilitare a locurilor de joacă”, a precizat primarul Cristian Stan.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

El este autorul dublei crime de lângă Târgoviște

Articolul Urmator

Trei tineri din Băleni au fost reținuți sub acuzația de viol și lipsire de libertate

Ultimele Articole

Dâmbovița, din nou, sub avertizare de caniculă

AVERTIZARE METEOROLOGICĂ  COD GALBEN Interval de valabilitate: 19 iulie Fenomene vizate: val de căldură, caniculă și disconfort termic accentuat Valul de căldură va persista și disconfortul termic va fi ridicat în județul
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele