Noapte
Zi
21 November 2017
1 min read

TÂRGOVIȘTE: Pe 23 noimbrie se va mărșălui împotriva violenței domestice

Primaria municipiului Targoviste, prin Directia de Asistenta Sociala, in parteneriat cu Crucea Rosie – Filiala Dambovita, Arhiepiscopia Targoviste si Agentia Nationala Pentru Egalitate De Sanse Intre Femei Si Barbati (ANES), organizeaza in data de 23 noiembrie 2017 un mars de protest impotriva violentei domestice, pentru a marca Ziua Internationala de Lupta Impotriva Violentei asupra Femeii, stabilita la data de 25 noiembrie.

Actiunea este parte a Campaniei Internationale „16 zile de activism impotriva violentei in familie” si are ca scop prevenirea si combaterea violentei domestice prin informarea si sensibilizarea comunitatii cu privire la fenomenul social cu efecte grave pe care il are mediul familial violent asupra membrilor familie si a societatii in general.

Programul de desfasurare a marsului este urmatorul: 23 noiembrie 2017, ora 14,00, punct de plecare scuarul Primariei municipiului Targoviste, urmand traseul – strada Poet Grigore Alexandrescu – B-dul. Mircea cel Batran – Prefectura Dambovita.

Invitam sa participe la aceasta actiune toti cetatenii municipiului Targoviste care condamna violenta, indiferent de natura ei.

Pe durata marsului, vor fi strigate sloganuri anti-violenta, vor fi impartite flori cu mesajul ”Daruieste, nu lovi”, iar participantii vor avea bannere, pancarte si alte elemente de impact. La final, se vor inalta 100 de baloane albe, reprezentand numarul persoanelor- victime ale violentei in familie care au fost sustinute prin servicii sociale in schimbarea atitudinii fata de propria viata.

  Ca element de sensibilizare,  vor exista, in spatiul public, trei siluete de femei- martore tacute, simbol al femeii care sufera din cauza violentei in familie. Fiecare silueta va avea inscriptionata o poveste a unui caz din judetul Dambovita. Prin aceasta  se doreste sublinierea faptului ca violenta in familie nu este o simpla poveste, sau ceva ce tine de mentalitate, ci este o realitate care poate fi fatala. In jurul siluetelor se vor aprinde lumanari.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Zăpadă de peste un metru în Munții Bucegi (VIDEO)

Articolul Urmator

LDP Dâmbovița, licitație publică pentru prevenire și combaterea înzăpezirii drumurilor județene

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele