Noapte
Zi
4 December 2017
1 min read

Crucea Roșie Dâmbovița oferă sprijin familiilor defavorizate

Începand cu data de 4 decembrie a.c.voluntarii Filialei de Cruce Rosie Dambovita vor oferi sprijin, ce constă în pachete cu alimente, pentru mai multe familii dâmbovițene. Astfel, 800 de cadouri vor ajunge la 80 de familii nevoiașe, la persoane cu venituri extrem de mici, familii cu mulți copii sau unor persoane în situații de risc.

Această campanie se desfășoare ca urmare a unei adrese emise de Crucea Rosie Dambovita primariile locale care au selectat in fiecare comunitate 10 familii defavorizate ce vor fi sprijinite.

“Tinand cont de realitatile concrete socio-economice care pot sa afecteze viata persoanelor vulnerabile, Filiala de Cruce Rosie Dambovita depune eforturi pemanente pentru ca serviciile sociale oferite acestora sa fie permanent adaptate nevoilor reale identificate cu sprijinul subfilialelor de Cruce Rosie din comunitatile locale.”, se arată într-un comunicat de presă.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

TÂRGOVIȘTE: Marti, 5 decembrie, încep evenimentele dedicate sărbătorilor de iarnă!

Articolul Urmator

2017, un an satisfăcator din punct de vedere al investițiilor pentru primăria Poiana

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele