Noapte
Zi
5 March 2018
1 min read

PSD Dâmbovița încâ nu și-a desemnat un candidat pentru alegerile interne

După mai multe ore de discuții, astăzi Comitetul Executiv al PSD, întrunit în ședință, a hotărât ca sâmbătă 10 martie a.c., în cadrul Congresului partidului să fie supuse la vot candidaturile pentru functiile de președinte executiv, secretar executiv și 16 vicepresedinti, 8 femei și 8 bărbați.

De asemenea, tot la Congres se vor aduce modificări în statului partidului și în Biroul Politic Național.

Până în acest moment nu se știe dacă din partea organizației PSD Dâmbovița vor exista candidați la una dintre funcții, însă declarații vizavi de Congres a făcut unul dintre vicepreședinții dâmbovițeni, Soare Dorinel.

„La Congresul de sâmbătă, 10 martie, județul Dâmbovița va fi reprezentat de 143 de delegați. La Congres se vor alege vicepreședinții, deocamdată la noi nu s-a luat o hotărâre în ceea ce privește prezența unui reprezentant al partidului în structura centrală, am vrut să luăm decizia după ședința Comitetului Executiv Național, deci mâine, poimâine vom face cunoscută hotărârea în acest sens. Dacă m-ați întreba pe mine personal cum văd situația, eu, ca și mulți alți membrii de partid din județul Dâmbovița, doresc să avem pe președinte reprezentant acolo cel puțin pe o funcție de vicepreședinte la nivel național. Noi nu am considerat că este nevoie, așa cum au făcut alte Organizații, să ne arătăm susținerea sau nu pentru actualul președinte al partidului pentru că la acest Congres nu se alege președintele. Înainte să decidem dacă vom avea un candidat vrem să vedem modalitatea de alegere a vicepreședinților pentru că există modalitatea să se aleagă pe regiuni de dezvoltare sau poate să se aleagă pe alte criterii. Într-un partid sunt reguli stabilite, nestabilite, ca atunci când candidezi să nu te duci doar ca să concurezi, ci să ai și șanse de câștig și atunci trebuie să vedem în ce context poți să ai o susținere pentru că la urma urmei ești votat de ăia o mie care sunt acolo… Pe lista de candidați ar putea să fie domnul Țuțuianu, doamna Rovana Plumb sau oricare dintre deputații și senatorii PSD de Dâmbovița. La Conferința Județeană am votat numărul delegaților la Congres, din delegație vor face parte membrii Biroului Politic Județean, primarii, președinții de Organizații și cei care fac parte din Consiliul Național”.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Primăriile ar putea fi obligate să plătească burse elevilor

Articolul Urmator

TÂRGOVIȘTE: Bursa locurilor de muncă pentru asistații social

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele