Noapte
Zi
2 April 2018
1 min read

Adrian Țuțuianu se implică în medierea conflictului de muncă dintre salariații Cromsteel și conducerea societății (VIDEO)

În ultima vreme salariații societății Cromsteel au întrerupt programul de muncă pentru a protesta și a-și striga nemulțumirile. Acestea sunt multe, însă două două probleme sunt prioritare, salariile mici și condițiile toxice în care își desfășoară activitatea.

Nu departe de ieri angajații au pichetat în fața societății, în ultima săptămână aceștia făcând grevă inclusiv în schimburile de noapte. Mai mult de atât, liderii de sindicat acuză conducerea societății că “a imprumutat” angajați de la alte societăți dâmbovițene pentru ai înlocui pe protestatari.

Pentru ca greva generală să înceteze,  senatorul Adrian Țuțùianu dorește medierea acestui conflict, iar astăzi, la ora 14:00 va participa la o întâlnire cu sindicaliștii și reprezentanți ai conducerii Cromsteel.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

TÂRGOVIȘTE: 27 milioane de euro pentru transport și iluminat modern

Articolul Urmator

TÂRGOVIȘTE: Clădirea primăriei va fi luminată în albastru, de Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului

Ultimele Articole

Zile de foc în județul Dâmbovița! COD ROȘU DE CANICULĂ!

*ATENȚIE*  𝟏𝟑.𝟎𝟕.-𝟏𝟒.𝟎𝟕.𝟐𝟎𝟐𝟒 COD ROȘU DE CANIVULĂ În intervalul menționat temperaturile maxime se vor situa între 37 și 41 de grade. Disconfortul termic va fi accentuat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele