Noapte
Zi
27 April 2018
1 min read

Programul “Zâmbete Colgate” oferă consultații stomatologice gratuite în Găești și Titu

Colgate®, în parteneriat cu Societatea Națională de Cruce Roșie din România, în perioada 28 aprilie – 10 iunie, desfășoară prima etapă din 2018 a Programului “Zâmbete Colgate”.

Județul Dâmbovița face parte din program cu două dintre orașe, și anume în zilele de 28 și 29 aprilie, elevi din clasele primare din Găești și Titu vor beneficia de consultații stomatologice gratuite, de diagnostic cu recomandări pentru tratament, sfaturi de sănătate orală pentru un zâmbet sănătos și mostre gratuite de produse de îngrijire orală.

„Convingerea brandului Colgate este aceea că ‹‹fiecare dintre noi merită un viitor care să-l facă să zâmbească››. Ne dorim să atragem atenția românilor cu privire la cât de important este acest aspect la nivel fizic, psihic și emoțional. Igiena orală corectă începută de la vârste fragede este esențială pentru dezvoltarea noastră ca oameni, iar acest lucru se poate întâmpla mai ales prin implicarea părinților, care să-i îndrume pe copii în acest sens. Colgate vine în întâmpinarea lor cu Programul Zâmbete Colgate dedicat 7 din clasele primare. În 2017, peste 1.500 de elevi au participat în program, au beneficiat de consultații stomatologice gratuite, de un diagnostic cu recomandări și au luat parte la lecții pentru igiena orală alături de părinții lor. Continuăm inițiativa și în acest an în două etape, iar alături de Crucea Roșie Română vrem să creștem gradul de responsabilizare în ceea ce privește sănătatea orală încă din copilărie”, a spus Frederik Ortiz – Manager General Colgate-Palmolive România.

„Ne bucurăm că facem parte din această inițiativă Colgate, grija pentru sănătatea oamenilor fiind o preocupare comună încă din 2015, când am demarat parteneriatul nostru cu lecții de igienă orală organizate în întreaga țară. Ne dorim ca împreună să oferim cât mai multe surâsuri și prin Programul Zâmbete Colgate să încurajăm deprinderea obiceiurilor corecte de igienă orală și comportamente sănătoase în întreaga familie. Răspunsul pozitiv primit atât de la copii și părinți, precum și de la reprezentanții școlilor, ne-a convins, dacă mai era nevoie, că astfel de programe sunt extrem de necesare în România”, a spus Ioan Silviu Lefter, director general Crucea Roșie Română.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

DÂMBOVITA: În minivacanța de 1 Mai, muzeele vor fi deschise

Articolul Urmator

PUCIOSA: Veche de 33 de ani, masa de operație de la secția urologie va fi schimbată cu una modernă

Ultimele Articole

Zile de foc în județul Dâmbovița! COD ROȘU DE CANICULĂ!

*ATENȚIE*  𝟏𝟑.𝟎𝟕.-𝟏𝟒.𝟎𝟕.𝟐𝟎𝟐𝟒 COD ROȘU DE CANIVULĂ În intervalul menționat temperaturile maxime se vor situa între 37 și 41 de grade. Disconfortul termic va fi accentuat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele