Noapte
Zi
21 August 2018
1 min read

Obiectivele de investiții din județ, permanent monitorizate de către autorități

Astăzi, mai mte localități dâmbovitene unde de desfășoare proiecte de investiții au fost vizitate de către autoritățile județene.

Astfel, reprezentantii Consiliului Județean Dâmbovița, împreuna cu senatorul Adrian Țuțuianu și deputatul Corneliu Stefan au mers pe teren pentru a verifica stadiul lucrărilor la diferite obiective de investiții și au purtat discuții cu reprezentanții administrației publice locale.

Programul vizitei a început în localitatea Văcărești, la grădinița din această comună, și a continuat în localitatea Perșinari, unde au fost puse in discuție proiectele de modernizare aflate în derulare.

De asemenea, la Gura Șuții, vicepreședintele CJD Alin Manole a discutat și cu reprezentanții administrației publice locale și a vizitat căminul cultural din localitate, investiție în valoare de 1.171.101 lei, finanțată prin Compania Națională de Investiții (CNI). În prezent, lucrările la acest obiectiv sunt finalizate în procent de 30%.

În comuna Braniștea, a fost vizitat obiectivul de investiții intitulat „Construire școală cu clasele I-VIII, în comuna Braniștea, județul Dâmbovița”. În valoare totală de 4.928.439 lei, investiția are ca termen de finalizare luna octombrie a anului în curs. Tot în comuna Braniștea, a fost vizitat și căminul cultural, proiect în valoare de 2.802.361 lei, finanțat prin CNI.

De asemenea, au fost vizitate și obiective privind infrastructura rutieră și cea de apă și canal, respectiv DJ 722, în localitatea Boteni, și stația de epurare din localitatea Sălcioara.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Alarmant! Aproape 17000 de mașini, pericole pe șosele din țară

Articolul Urmator

Deputat Carmen Holban, mesaj cu ocazia Zilei Medicinei Militare

Ultimele Articole

ECO-VOLUNTARI ÎN MUNȚII BUCEGI

În perioada 15-19 iulie 2024, un grup de 40 de tineri din județele Dâmbovița și Ilfov (în mare parte, de la Școala nr. 4 Moreni, coordonați de doamna profesoară Mirela Vasile, dar
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele