Noapte
Zi
1 August 2018
1 min read

TÂRGOVIȘTE: Reabilitarea străzii Cetății se apropie de final

Început în urmă cu mai puțin de o lună de zile, proiectul care vizează reabilitarea uneia dintre cele mai circulate artere din municipiu, strada Cetății, se apropie de final. Potrivit declarațiilor edilului Cristian Stan, în aproximativ o săptămână și jumătate circulația va fi redată în totalitate, la acest moment investiția fiind terminată doar pe primul segment de drum.

Investiția de aici a avut în vedere frezarea și pregătirea carosabilului pentru turnarea a două straturi de asfalt, înlocuirea trotuarelor și bordurilor și realizarea rețelei de preluare  apei pluviale.

„Ne aflăm pe strada Cetăţii din municipiul Târgovişte, aici unde administraţia târgovişteană derulează un proiect de reabilitare a acestei străzi. În această săptămână se vor finaliza lucrările care vizează pregătirea infrastrucurii pentru asfaltare. Se va intra la frezat şi sper ca începutul săptămânii viitoare să însemne şi finalizarea celei de-a doua jumătăţi a străzii, astfel încât pe la jumătatea săptămânii să dăm această stradă în circulaţie în integralitatea sa. Sunt foarte multe solicitări referitoare la reglementarea circulaţiei în această zonă.” a prezizat primarul.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Încă o delegație de chinezi a vizitat Dâmbovița

Articolul Urmator

Guvernul va aloca fonduri suplimentare pentru Universitatea Valahia

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele