Noapte
Zi
14 September 2018
1 min read

Asfaltarea tronsonului de drum Săbiești-Stănești prinde contur

Un proiect care a fost mult așteptat de către autoritățile locale ale orașului Răcari, astfaltarea tronsonului de drum DC 44, Săbiești-Stănești, prinde contur.

Investiția, finanțată prin Programul Național de Dezvoltare Locală, cuprinde aproximativ 4 km de drum, în aceste momente constructorul turnând stratul doi de asfalt.

De asemenea, toate străzile pe care circulația este intensă și există un flux mare de autovehicole, au fost reabilitate si modernizate, lucrările mutându-se pe cele secundare.

“Este un obiectiv absolut necesar, contractul a fost inițial pentru o lucrare mai mare, pentru asfaltarea unui număr mai mare de kilometri, însă, din varii motive, putem executa doar 4.

Pentru ceea ce rămâne, în cursul săptămânii viitoare, vom depune pentru finanțare pe Programul Operațional Regional-POR-, măsura 13.1, și sperăm astfel ca, în maxim 2,3 ani, ceea ce a rămas neasfaltat, cam 18 kilometri, să rămână doar o amintire. A avea o rețea stradală modernă, nouă, reabilitată, reprezintă una dintre cele mai mari realizări ale unei administrații.”, a precizat primarul orașului Răcari, Marius Caraveteanu.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Vești bune pentru sistemul sanitar! Guvernul va cumpăra 1200 ambulanțe noi

Articolul Urmator

DÂMBOVIȚA: Pesta porcină a fost confirmată la Lucieni

Ultimele Articole

Zile de foc în județul Dâmbovița! COD ROȘU DE CANICULĂ!

*ATENȚIE*  𝟏𝟑.𝟎𝟕.-𝟏𝟒.𝟎𝟕.𝟐𝟎𝟐𝟒 COD ROȘU DE CANIVULĂ În intervalul menționat temperaturile maxime se vor situa între 37 și 41 de grade. Disconfortul termic va fi accentuat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele