Noapte
Zi
11 September 2018
1 min read

Femeie cu grav handicap a fost violată de un tânăr de 17 ani

În cursul zilei de luni, 10 septembrie a.c., polițiștii orașului Titu au fost sesizați ce către un bărbat cu privire la faptul că sora sa a fost violată.

Se pare că peste femeia în vârstă de 31 de ani din Odobești, care sufereră de un grav handicap, ar fi intrat un băiat și a obligat-o să întrețină relații sexuale.

Victima a fost  prezentată Serviciului de Medicină Legală Dâmbovița pentru efectuarea unei constatări medico-legale, iar pe numele tânărului de 17 ani, din Produlești, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de viol și violare de domiciliu.

În cauză, se continuă cercetările sub supravegherea și coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Răcari.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

A început școala! STRUCTURA ANULUI ȘCOLAR 2018-2019

Articolul Urmator

Andreea Tănase, premiul pentru cea mai bună actriță

Ultimele Articole

Zile de foc în județul Dâmbovița! COD ROȘU DE CANICULĂ!

*ATENȚIE*  𝟏𝟑.𝟎𝟕.-𝟏𝟒.𝟎𝟕.𝟐𝟎𝟐𝟒 COD ROȘU DE CANIVULĂ În intervalul menționat temperaturile maxime se vor situa între 37 și 41 de grade. Disconfortul termic va fi accentuat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele