Noapte
Zi
22 September 2018
3 mins read

Pesediștii se ridică împotriva lui Țuțuianu: Puciștii și trădătorii să plece din PSD

Printr-o tehnică securistă, pupile ale lui Adrian Țuțuianu sugerau la sfârșitul acestei săptămâni că PSD Dâmbovița nu ar avea o prea mare trecere la București. Adică posturi și funcție cheie. Adrian Țuțuianu se visa premier. Aceste pupile uită de finul lui Țuțuianu, pricopsit cu șefia Agenției pentru Agenda Digitală a României….. ca să nu mai vorbim despre Laurențiu Neculaescu, secretar de stat la Ministerul Mediului. Ce activitate politică au avut aceștia ca să merite recompense de la partid?! Nimeni nu știe, în afară de același unic Adrian Țuțuianu care reclama conducerea autoritară de la București. Tocmai el reclamă! Ca să vezi. Organizația PSD Dâmbovița este una dintre cele mai puternice organizații tocmai datorită unității sale și mai ales a oamenilor valoroși promovați pe criterii obiective. E drept că de ceva vreme aceste criterii au cam fost date la o parte. De asemenea, mai trebuie amintit momentul 2012, atunci când PSD a reușit o victorie importantă la Dâmbovița, un județ condus cu mâna de fier de către Florin Popescu, un apropiat al Elenei Udrea. Unde erau acești pesediști pârâți atunci?! Nimeni nu știe. A câștigat singur alegerile Țuțuianu?! Nu. Dar și-a dorit sa ia toți laurii! A urmat o perioadă de construcție caracterizată prin atacuri mișelești pornite chiar din sânul organizației. Exact cum s-a încercat și acum. O lovitură susținută de către statul paralel, prin intermediul unor oameni orbiți de putere și de dorințe personale. Lovitura care trebuia dată din interior. Curat-murdar Coane Cațavencule!!! Să nu uitam de asemenea că Adrian Țuțuianu a fost susținut de la București pentru funcție de ministru al Apărării chiar de către Liviu Dragnea căruia acum îi cere demisia. Legat de declarațiile lui Cristian Stan, președinte PSD organizația municipală, cum că PSD Dâmbovița l-ar fi mandatat pe Țuțuianu ca să ceară demisia lui Dragnea, poate spune acum opiniei publice și membrilor PSD în ce ședință a primit acest mandat Țuțuianu.

Un personaj care a trăit pe propria piele “combinatiile murdare” ale lui Adrian Țuțuianu este Alexandru Oprea,  cel care până nu demult a mers mână în mână cu lideul social democrat dâmbovițean,  cel care, la o “adiere de vânt” a fost exclus din funcția de președinte al CJD, dar și din funcțiile deținute în partid.

“Adrian Țuțuianu ar trebui să-și dea demisia de la conducerea Partidului Social Democrat Organizația Dâmbovița”, este de părere Oprea.

Declarația lui Oprea vine în contextul în care Adrian Țuțuianu a fost unul dintre cei trei social democrați care au semnat scrisoarea împotriva lui Liviu Dragnea, scrisoare în care i se cere demisia președintelui partidului. Țuțuianu a declarat că a avut mandatul Biroului Permanent Județean al PSD Dâmbovița pentru a cere plecarea lui Dragnea de la șefia partidului, însă Oprea îl contrazice.

“În primul rând Adrian Țuțuianu nu a avut mandat să ceară demisia lui Liviu Dragnea, a avut mandat să meargă în CeX-ul partidului să discute ce este și ce nu este de făcut.

Părerea mea este că domnul Țuțuianu, prin acțiunile sale, a poziționat PSD Dâmbovița într-o ipostază nu foarte plăcută.

Dacă ne aducem bine aminte a mai fost un episod, cel cu Tudose.

Pe cale de consecință consider că domnul Țuțuianu trebuie să-și dea demisia pentru că a adus prejudicii grave de imagine organizației județene. În urma a ceea ce a făcut, probabil de acum înainte niciun reprezentant al județului nu va mai primi nicio functie la nivel înalt, alocări cu prioritate nu vor mai exista pentru proiectele din Dâmbovița.

A cauzat prejudicii nu doar pentru PSD Dâmbovița, ci pentru întreg partidul. Dumnealui trebuia să discute și să-și spună nemulțumirile în forurile statutare ale partidului nu prin presă sau prin epistole”, a precizat Alexandru Oprea, fost secretar general al PSD Dâmbovița și fost președinte al Consiliului Județean Dâmbovița.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

ȚUȚUIANU A ACCEPTAT TEHNICA SRI ÎN SEDIUL PSD

Articolul Urmator

Ce ție nu îți place, altuia nu-i face: Țuțuianu se eschivează și amenință cu tribunalul

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele