Noapte
Zi
15 October 2018
1 min read

Județul Dâmbovița, valori și tradiții, promovat în incinta Parlamentului

Timp de trei zile, începând de astăzi, 15 octombrie a.c., în incinta Parlamentului României, se desfășoară evenimentul  „Descoperă Dâmbovița!”, un proiect organizat de Consiliul Județean Dâmbovița, la inițiativa senatorului Adrian Țuțuianu.

Se dorește astfel prezentarea, la nivel național a elementelor de identificare ale județului, îndeosebi valori, tradiții și cultură, dar și potențialul economic, istoric, educațional și turistic al locului.

Evenimentul a debutat cu un monolog a lui Vlad Țepeș, interpretat de Nuță Daniel – actor al Teatrului Tony Bulandra din Târgoviște, momentul fiind urmat de o conferință de presă și scurte intervenții din partea autorităților privind importanța acestui eveniment.

 „Vă mulțumesc pentru prezența dumneavoastră aici! Mulțumesc și pentru prezența domnilor senatori, deputați și primari din Județul Dâmbovița! Nu în ultimul rând, aș vrea să le mulțumesc celor care au alocat din timpul lor important să prezinte bunătățile Județului Dâmbovița, ținând cont că, în perioada în care ne aflăm, campania agricolă este în plină desfășurare. Vrem să prezentăm astăzi, așa cum știm noi mai bine, o mică parte din produsele noastre tradiționale, asigurându-vă că sunt multe alte produse în județul nostru pe care ne-am propus să vi le prezentăm în viitor.” ,a precizat Daniel Comănescu, președintele CJD.

Așadar, timp de trei zile, standul de promovare a județului, va fi deschis pentru doritori, aceștia putând degusta produse traditionale realuzate la nivel lical, de micii producători dâmboviteni, de la placinte și dulcețuri până la zacuscă sau preparate din lapte de capră, sau la expoziție de ii tradiționale.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Tinerii pot accesa credite cu dobânda suportată de stat
S-a lansat programul “Investește în tine”

Articolul Urmator

Vineri are loc Bursa Locurilor de Muncă pentru absolvenți

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele