Noapte
Zi
31 October 2018
1 min read

TÂRGOVIȘTE: În locul garajelor, 160 locuri de parcare au fost amenajate în micro V, strada Ion Ghica

Încă un proiect de reabilitare stradală a fost încheiat de catre autoritățile locale, de acesta dată fiind vorba despre strada Ion Ghica din microraionul V al municipiului Târgoviște. Pe locul fostelor garaje, 6000 mp au fost transformați în locuri de parcare, iluminatul public a fost schimbat, au existat lucrări de refacere a  trotuarelor  precum și lucrări la sistemul de preluare a apelor pluviale.

Este al doilea astfel de proiect derulat în acest cartier, unde, în urma investiției au rezultat 160 de locuri noi de parcare, urmând ca în scurt timp să se înceapă și reabilitarea locului de joacă.

“Este o zonă în care existau garaje care au fost desființate, este o zonă care acum arată foarte bine. Cartierul microraionul numărul V este aproape integral reabilitat, lucrări ce s-au efectuat în ultimii doi ani.

Tot legat de acest cartier, vreau să mentionez și faptul că blocurile 5A și 5B vor intra pe proiectul de reabilitare termincă, urmând ca săptămâna viitoare să aibă loc vizita precontractuală a reprezentanților finanțatorului, astfel încât să putem încheia cât mai repede și contractul de finanțare și pe cel de execuție lucrări.”, a precizat primarul Cristian Stan.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

L-AȚI VĂZUT? A plecat de acasă si nu s-a mai întors

Articolul Urmator

Pesta porcină a ajuns în județul Dolj

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele