Noapte
Zi
3 October 2018
1 min read

TÂRGOVIȘTE: La cererea cetățenilor, încă un loc de joacă pentru copii a fost modernizat

Proiectul administrației locale târgoviștene in ceea ce privește reabilitarea și modernizarea locurilor de joacă pentru copii din municipiu, continuă. De această dată este vorba despre spațiul din microraionul IV, de pe strada Diaconu Coresi, unde echipamentele de joacă au fost recondiționate, s-a montat suprafață de protecție, iar gardul care împrejmuiește amplasanentul a fost înlocuit.

„Ne aflăm în microraionul IV din municipiul Târgoviște, strada Diaconu Coresi, la noul loc de joacă reabilitat de administrația locală târgovișteană. La acest loc de joacă au fost recondiționate în parte aparatele și echipamentele de joacă, de asemenea s-a montat suprafață sintetică antitraumă, s-a refăcut îngrădirea.

Locul de joacă va fi păzit astfel încât să putem să ne bucurăm cât mai mult de aceste facilități care sunt oferite la acest moment în foarte multe locuri din municipiul Târgoviște. Cred că sunt vreo 23 de locuri de joacă reabilitate și modernizate de administrația locală târgovișteană în ultimii 2 ani, 2 ani și jumătate. Este cel mai mare program de reabilitare a locurilor de joacă care a fost vreodată implementat la nivelul municipiului Târgoviște. Aveam două opțiuni, ori intram și le reabilitam, ceea ce am făcut, ori le desființam, pentru că nu puteam să rămânem în continuare cu acele echipamente vechi, care prezentau un pericol pentru cetățeni. În această zonă am avut foarte multe solicitări din partea târgoviștenilor în vederea intervenției la locul de joacă. Totodată se realizează și o parcare, undeva în două-trei săptămâni vom avea finalizate lucrările și la parcare, astfel încât intervenția care s-a făcut pe această zonă să ofere pe de-o parte un spațiu de petrecere a timpului liber și de agrement, iar pe de altă parte să ofere și pe zona de infrastructură o parcare care să asigure necesitățile locuitorilor din zonă.

Acest loc de joacă are o suprafață de peste 500 metri pătrați, iar lucrările au costat undeva la 200.000 lei. Este un loc de joacă care arăta foarte rău, cred că nu s-au mai făcut intervenții de ceva timp și este un loc de joacă foarte solicitat. Locurile de joacă sunt investiții care nu sunt foarte mari, dar sunt foarte utile și în același timp, dacă ne gândim că este vorba de siguranța copiilor noștri, sunt esențiale pentru a nu avea evenimente neplăcute”, precizează primarul Cristian Stan.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Exerciţiu ISU Dâmbovița – “Miercurea Alarmelor”

Articolul Urmator

Pentru că nu a lasat-o să doarmă, i-a dat cu toporul în cap

Ultimele Articole

Zile de foc în județul Dâmbovița! COD ROȘU DE CANICULĂ!

*ATENȚIE*  𝟏𝟑.𝟎𝟕.-𝟏𝟒.𝟎𝟕.𝟐𝟎𝟐𝟒 COD ROȘU DE CANIVULĂ În intervalul menționat temperaturile maxime se vor situa între 37 și 41 de grade. Disconfortul termic va fi accentuat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele