Noapte
Zi
13 November 2018
1 min read

Ai făcut cumpărături online și vrei să le returnezi? Poșta Română a introdus serviciul PostCollet Retur 

Chiar de la începutul acestei săptămâni, Poșta Română a introdus un nou serviciu, PostCollect Retur 30, și vizați sunt clienții care au comandat produse de pe site-urile Emag sau FashionDays. Aceștia, dacă vor să returneze ceea ce au achizitionat de pe platformele mai sus amintite, pot apela noul program, care le va returna în termen de 30 de zile de la achiziţie către aceste site-uri.
„Clientul se va prezenta într-unul din cele peste 500 de oficii poştale PostCollect, cu produsul ambalat în condiţii aferente coletelor poştale. Va înmâna oficiantului numărul AWB generat de site-ul retailerului după aprobarea cererii de retur. Timpul de livrare pentru o astfel de trimitere este Z + 3 zile lucrătoare, de la data prezentării trimiterii în subunitatea poştală”, se arată într-un comunicat de presă.
Bunurile trimise prin PostCollect „Retur 30” se monitorizează prin Track&Trace, pe site-ul Poştei Române, de la prezentare, până la livrarea către beneficiar.
„Returul produselor prin intermediul Poştei Române vine ca o continuare firească a serviciului PostCollect, care s-a dovedit un serviciu de succes şi care a meritat dezvoltat, tocmai pentru a face din el un produs complet. Ne dorim, astfel, să atragem cât mai mulţi retaileri online care să-şi livreze mărfurile prin PostCollect”, spun reprezentanții Poștei Române

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

TÂRGOVIȘTE: Un nou parc va apărea în zona fostei Unități Militare de la gară

Articolul Urmator

Scandal la Spitalul de Urgență Târgoviște! Geamuri sparte și agent de pază rănit

Ultimele Articole

Dâmbovița, din nou, sub avertizare de caniculă

AVERTIZARE METEOROLOGICĂ  COD GALBEN Interval de valabilitate: 19 iulie Fenomene vizate: val de căldură, caniculă și disconfort termic accentuat Valul de căldură va persista și disconfortul termic va fi ridicat în județul
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele