Noapte
Zi
22 November 2018
1 min read

TÂRGOVIȘTE: MARȘUL ÎMPOTRIVA VIOLENȚEI DOMESTICE (FOTO/VIDEO)

Astăzi, 22 noiembrie a.c., pe străzile municipiului Târgoviște s-a mărșăluit împotriva violenței. Sute de cetățeni au plecat din fața primăriei, pe traseul Bdul. Poet Grigore Alexandrescu- Bdul. Mircea cel Bătrân-Piața Tricolorului-Platoul Prefecturii, purtând pancarte și eliberând în aer zeci de baloane albe, simbolizând pacea și libertatea.

“Este un manifest împotriva violenței domestice, de fapt, împotriva violenței de orice fel. De multe ori cei care trăiesc într-un asemenea mediu probabil vor adopta aceeași conduită. De aceea vreau să felicit Direcția de Asistență Socială pentru faptul că, și în acest an, realizează această activitate, împreună cu Direcția de Protecție a Copilului, Crucea Roșie, Arhiepiscopia Târgoviște, Consiliul Județean, copiii care sunt astăzi prezenți, cadrele didactice, și pe toți cei care participă și îsi manifestă intereseul fața de astfel de evenimente”, a precizat Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Protoeria Găești, sprijin finaciar pentru o fetiță bolnavă

Articolul Urmator

CENTENARUL sărbătorit la școala Coresi din Târgoviște 

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele