Noapte
Zi
20 December 2018
1 min read

E vremea colindelor la Gura Ocniței

Cu mic cu mare, astăzi elevii și profesorii școlii primare de la Gura Ocniței l-au primit pe Moș Crăciun. Ca în fiecare an, Moșul aduce veselie în sufletele tuturor și tolba plină de cadouri. Și de această dată, copiii l-au încântat pe bătrânelul cu barba ninsă cu un adevărat spectacol, cu cântece și poezii , iar la final, fiecare și-a primit răsplata.
Pentru că de unul singur nu poate, Moș Crăciun a primt ajutor din partea administrației locale, a primarului Sorin Ioniță, dar și din partea cadrelor didactice, care, la final de eveniment, au urcat pe scenă și, preț de câteva minute, au interpretat mai multe colinde.
“De fiecare dată este o adevărată încântare să mă aflu în jurul copiilor și să știu, că, preț de câteva clipe, contribuim și noi, cei din administrația locală, la fericirea lor. Este o adevărată încântare să le vezi zâmbetele, atât de sincere, pe chipurile lor gingașe. Moș Crăciun va trece, ca de altfel întotdeauna, pe la toți elevii, și asta pentru că toți au fost cuminți. “, a precizat primarul Sorin Ioniță.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Clubul Sportiv Municipal Târgoviște, un deceniu de existență

Articolul Urmator

Au fost suspendate măsurile de protecție din zona Șelaru, unde a fost depistat virusul pestei porcine

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele