Noapte
Zi
12 December 2018
1 min read

TÂRGOVIȘTE: Centru de Zi pentru copii cu autism și Sindrom Down, se va muta

Pentru că spațiul este neîncăpător, iar locația este una închiriată, Centrul de Zi pentru copiii care suferă de autism și cei care suferă de Sindrmul Down, Centrul “Sfânta Maria”, va fi mutat. În acest sens, autoritățile locale ale municipiului Târgoviște, pentru a veni în sprijinul celor bolnavi, vor transforma un fost punct termic într-un amplasament nou, mai mare, modern și funcțional. Este vorba despre fostul punct termic de pe strada Cair din microraionul numărul VI.

 Zilnic serviciile gratuite sociale și de terapie sunt oferite de către personal specializat, iar părinții primesc consiliere pentru implicarea în obținerea celor mai bune rezultate în recuparea copiilor lor.

În momentul de față capacitatea centrului este de 50 de persoane, însă, pe viitor, pentru că cerere există, în noua locație autoritățile speră să ofere speijin mult mai multor copii bolnavi.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

DÂMBOVIȚA: Șapte ambulanțe noi vor ajunge în județ

Articolul Urmator

Ho, ho, ho, Moș Crăciun ajunge la copiii târgovișteni

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele