Noapte
Zi
13 March 2019
1 min read

60.000 de bilete de tratament balnear pentru pensionarii români

În ședința de marți, Guvernul a adoptat un proiect de hotărâre prin care aproape 60.000 de pensionari vor beneficia în acest an de bilete de tratament balnear.
De asemenea, aceste bilete vor fi diponibile și pentru persoanele care sunt incluse în legi speciale și cele incluse în sistemul de asigurare pentru accidente de muncă.
„La propunerea Ministerului Muncii şi Justiţiei Sociale, Guvernul a stabilit numărul de bilete de tratament balnear, pe care le poate asigura în 2019 prin sistemul administrat de Casa Naţională de Pensii Publice. Numărul biletelor pentru acest an este de aproximativ 60 de mii, mai exact 59.622 locuri, la tratament balnear.
Un procent din maximul 15% din numărul total al biletelor va fi acordat gratuit beneficiarilor unor legi speciale cu caracter reparatoriu, precum şi unor categorii de persoane beneficiare ale sistemului de asigurare pentru accidente de muncă şi boli profesionale”, a precizat purtătorul de cuvânt al Guvernului.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

TÂRGOVIȘTE: 2,9 milioane de lei pentru reabilitarea și modernizarea Grădiniței Nr.15

Articolul Urmator

Un tânar a fost prins cu un briceag în curtea unui liceu

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele