Noapte
Zi
7 March 2019
2 mins read

Femeile din PSD Târgoviște au sărbătorit ziua de 8 Martie

An de an, de 8 Martie,  preț de câteva ore, femeile din organizația PSD Târgoviște uită de griji sau alte preocupări ale vieții de zi cu zi. Astfel, devenită deja tradiție, petrecerea organizată de către deputatul Carmen Holban, președinte al Organizației de Femei a municipiului Târgoviște, a fost prilej de bucurie pentru colegele sale.
“De fiecare dată, nu numai astăzi arătăm că suntem o organizație puternică, știm să petrecem, știm când vrem ceva cu adevărat, și când Organziația Femeilor Social Democrate a municipiului Târgoviște își propune ceva, de fiecare dată reușește. Vă doresc tuturor La Mulți Ani, o primăvară frumoasă, vă doresc să rămâneți veșnic tinere și puternice, să fiți, la fel ca și până acum, un exemplu pentru familiile dumneavoastră, pentru fiicele dumneavoastră, un exemplu pentru partidul pe care îl reprezentăm și îl respectăm, și, de fiecare dată, să nu uităm că iubindu-ne pe noi îi iubim și pe cei din jurul nostru.”, a precizat Carmen Holban.
1
2
La eveniment au luat parte și invitate din organizațiile de la Giurgiu și Prahova, dar și Maria Lazăr, secretar executiv al OFSD și deputul Claudia Gilia, președinte al Organizației de Femei Dâmbovița.
“Este o bucurie să revin la Târgoviște, pentru că întotdeauna Prahova și Dâmbovița au găsit o cale de colaborare. Am avut multe proiecte împreună, proiecte bune pentru cetățenii celor două județe. Ceea ce este cel mai important este că atunci când vine primăvara, când renaște natura, este ziua noastră, pentru că noi suntem cele care putem să dăm viață. Vă doresc să aveți o primăvară frumoasă și să ne revedem sănătoase și la fel de pline de viață” -Elena Dinu, deputat de Giurgiu.
„Sunt foarte importanți bărbații din viața noastră, dar numai noi putem să dăm viață, numai noi știm să avem acele sentimente pure pentru copiii noștri și să facem ca noua generație să crească frumos. Cred că numărul mare de femei parlamentar, atât din Dâmbovița, cât și din Prahova, se datorează nouă, pentru că suntem puternice, dar se datorează și bărbaților pentru că au înțeles că doar prin noi pot fi și ei mai puternici, că doar împreună putem să facem lucrurile să meargă bine”- Rodica Paraschiv, deputat de Prahova.
3
4
„Eu vreau să vă mulțumesc foarte mult pentru faptul că totdeauna am știu să fim o echipă frumoasă, am făcut evenimente deosebite la nivelul județului Dâmbovița, că întotdeauna am arătat că suntem cea mai puternică Organizație. Noi suntem, într-adevăr, modele pentru colegii noștri și mă mândresc cu inteligența femeilor. Suntem femei puternice, suntem femei devotate, dedicate și întotdeauna, și știe și partidul acest lucru, fundamentul și baza au stat în femeile din Partidul Social Democrat. Doamnele din Partidul Social Democrat fac lucruri pentru oameni și sunt aproape de oameni. Vă doresc o primăvară minunată!”- deputat Claudia Gilia, președinte Organizația de Femei PSD Dâmbovița.
5
6
De asemnea, la eveniment au fost prezenți și membri ai conducerii centrale a partidului care au împărțit trandafiri roșii doamnelor și le-au transmis cele mai calde și sincere urări de La Mulți Ani.
9
8

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Cornel Crăciun, noul director al Casei Județeane de Asigurări de Sănătate Dâmbovița

Articolul Urmator

Andrei Plumb, flori și urări de bine pentru doamnele din Organizația PSD Târgoviște

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele