Noapte
Zi
8 March 2019
1 min read

Ministrul Rovana Plumb: “În Dâmbovița există 2827 de proiecte finanțate din bani europeni”

Prezentă astăzi în cadrul evenimentului în care administrația locală a municipiului Târgoviște a semnat cel mai mare proiect care vizează dezvoltarea și modernizarea infrastructurii educaționale, proiect care va fi implementat la școala gimnazială „Matei Basarab”, ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb  a precizat faptul că, în momentul de față, la nivelul județului Dâmbovița există 2827 de proiecte semnate care au o valoare totală de 1 miliard 450 milioane de lei, bani europeni care vin în sprijinul dezvoltării vieții comunităților locale.
“Adresez felicitări tuturor celor prezenți, și nu numai, pentru modul în care administrează și gestionează fondurile europene în scopul dezvoltării comunităților locale pe care le administrează și pe care le reprezintă.
Concret, în momentul de față, la nivelul județului Dâmbovița, împreună cu cele patru contracte semnate în prezența noastră, județul are 2827 de contracte de finanțare semnate  cu o sumă totală de 1 miliard 450 milioane de lei, din care, s-au făcut deja plăți către beneficiari în valoare de 466 milioane de lei. Ceea ce doresc să subliniez este faptul că, în primul rând, sistemul de gestiune și control, care respectă toate regulamentele și criterile impuse de către Uniunea Europeană, este respectat.
Contez pe sprijinul fiecăruia dintre dumneavoastră și îmi doresc ca în continuare să putem să dezvoltăm atât județul nostru cât și România, având în vedere faptul că o contribuție însemnată la creșterea economică o are utilizare acestor fonduri europene. Practic, 65% din investițiile care se fac la nivel național sunt finanțate din fonduri externe nerambursabile.  Vă felicit încă o dată, vă mulțumesc, vă rog să contați pe sprijinul nostru pentru că, din 2017 nu am făcut altceva decât să simplificăm procedurile, astfel încât respectând în acelați timp regulile europene, să putem să faclităm accesul la acest tip de finanțare.
Tot timpul trebuie să ne gândim la construcție, iar construcția înseamnă bunăstare”, a precizat demnitarul.
În cadrul aceluați eveniment, Liviu Mușat, directorul ADR Sud-Muntenia, pe lângă contractul semnat cu administrația locală târgovișteană, a mai semnat două proiecte cu unitatea administrativ teritorială Pucioasa și unul cu primăria Găești.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

TÂRGOVIȘTE: S-a semnat cel mai mare proiect care privește dezvoltarea infrastructurii educaționale
Școala gimnazială ”Matei Basarab” va intra în reabilitare și modernizare

Articolul Urmator

10 hectare de vegetație uscată ard la Aninoasa (VIDEO)

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele