Noapte
Zi
20 May 2019
1 min read

IntoXicated, brand de haine lansat la Târgoviște

Un nou brand de haine a fost lansat sâmbătă, la Târgoviște, IntoXicated by Alex Maican și Lukyana Gropescu. Colecțiile sunt dedicate atât femeilor cât și bărbaților, rochii elegante, dintr-o dantela fină sau piese de îmbrăcăminte casul, ținute speciale asupra cărora cei doi tineri și-au pus amprenta.

1

2

“Povestea noastră, povestea brandului IntoXicated, este una simplă care a pornit în urmă cu câteva luni, într-o seară când, dintr-o glumă, ne-am gândit să avem o astfel de colaborare. Dacă atunci au fost câteva vorbe, acum, astăzi, în spatele a tot ceea ce vedeți există zeci de ore de muncă, de alergătură, de schițe, desene și idei puse cap la cap, pe care le-am gândit împreună.

3

Dacă pentru Lukyana, care are ceva experiență în domeniu, a fost mai simplu, pentru mine, ziua de sâmbătă a fost plină de emoții, însă unele constructive pentru că, încă o dată, mi s-a demonstrat faptul că atunci când îți dorești cu adevărat ceva și lupți, visul se împlinește.

4

Este un concept gândit de amândoi, ne adresăm și femeilor și bărbaților, tuturor celor care doresc să fie diferiți, care iubesc moda și vor să fie, zi de zi, în tendințe. Piesele vestimentare sunt deosebite, fabricate din cele mai bune materiale, dar cel mai important, sunt făcute din și cu dragoste.

Este un pas important pentru noi, avem încredere în faptul că IntoXicated se va bucura de succes și pentru viitor avem planuri mari, nu dorim să ne oprim aici, însă totul va fi pas cu pas.” au povestit cei doi.

Magazinul este localizat pe strada Str.Poet Grigore Alexandrescu, bloc E 7, parter.

 

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Campanie de donare de sânge organizată de Arhiepiscopia Târgoviștei

Articolul Urmator

Petrecere și voie bună la Ziua comunei Corbii Mari

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele