Noapte
Zi
19 May 2019
4 mins read

Rovana Plumb: “Pe 26 mai dați-ne forța să trimitem în Parlamentul European adevărați patrioți! Votați PSD!”

„Nicăieri nu-i ca acasă și vreau să vă mulțumesc pentru prezența dumneavoastră într-un număr atât de mare, asta-i forța PSD… Voi dați putere și legitimitate partidului nostru, PSD, care face atâtea lucruri bune pentru România. PSD, Victorie! Astăzi, datorită vouă, datorită tuturor oamenilor care muncesc din greu zi de zi pentru o Românie puternică avem ocazia și șansa de a ține capul sus în Europa, de a fi mândri că suntem români, de a fi reprezentați așa cum merităm în Parlamentul European, pentru că românii merită mai mult respect, România merită mai mult în Uniunea Europeană. România are nevoie de oameni care își iubesc țara, care se luptă pentru români, nu de cozi de topor care o dată ajunși la Bruxelles și votează împotriva României. Partidele de opoziție, în frunte cu Iohannis, încearcă să recâștige încrederea românilor după 5 ani de hibernare la Cotroceni și după un dezastruos Guvern zero, ne acuză că nu suntem pro-europeni, dar uită că PSD a dus România în NATO, că PSD a dus România în Uniunea Europeană. Ne acuză că suntem prea vocali la Bruxelles și ne apărăm drepturile, în timp ce ei votează împotriva României și a românilor. Vorbesc despre economie, dar uită că PSD este partidul care a scos România din criză și care a mărit pensiile și salariile. Vorbesc despre sănătate, despre medici, despre spitale, dar guvernarea PSD este cea care a mărit salariile medicilor la nivelul celor din Uniunea Europeană și tot guvernarea PSD investește în spitalele care au fost închise de ei în 2012. Vorbesc despre diplomație și expertiză la televizor, dar la Sibiu, președintele Iohannis nu spus nimic bun pentru România. Adversarii noștri politici știu că suntem partidul cu cei mai buni profesioniști, cu cea mai bună administrație, dar și cu oameni onești, credibili, care lucrează zi de zi pentru comunitățile lor, așa cum sunt primarii noștri, consilierii locali, consilierii județeni, de aici și din toată țara. Sunt conștienți de faptul că spre deosebire de ei noi știm să guvernăm bine, cel mai bun exemplu în acest sens este PNDL inițiat de Liviu Dragnea în 2013, în mai puțin de 10 ani acest program a dat șansa de dezvoltare satului românesc, României reale, acolo unde noi trăim în fiecare zi…

 În acest program de dezvoltare locală sunt peste 16.000 de obiective de investiții, numai la noi aici, în Dâmbovița, sunt 276 de obiective de investiții cu o finanțare de peste 700 milioane lei. Prin PNDL și mai apoi prin programul de guvernare, Liviu Dragnea ne-a arătat că are o viziune complexă despre România, pentru România, o viziune care schimbă în bine România. Aș vrea să amintesc despre Programul Tomate, extins la mai multe legume de care avem nevoie și aici în Dâmbovița și în sudul țării. Aș vrea să vă spun  despre proiectul de lege privind standardele duble, pe care l-a inițiat și depus în Parlament Liviu Dragnea pentru ca ai noștri copii să mănânce sănătos. Și nu în ultimul rând, vreau să vă vorbesc despre creșterile succesive din ultimii ani în economia noastră.

Dragi prieteni, în această campanie ați fost atacați și hăituiți de opoziție, iar președintele țării nu numai că v-a ignorat timp de 5 ani, dar v-a și jignit… Ei vor să ridice bariere, noi vrem să dărâmăm ziduri, pentru că România are nevoie de unitate. Pot să ne atace cât vor ei, PSD rămâne în picioare.

În această campanie electorală și nu numai, s-au spus multe minciuni, a fost multă manipulare față de PSD, dar cea mai mare minciună a fost cea că PSD vrea să scoată România de pe calea europeană, ceea ce este o minciună gogonată. Să nu uite că partidul nostru a dus România în Uniunea Europeană, partidul nostru a realizat cel mai bun program de aderare al României la zona euro. PSD vrea ca România să stea la masa deciziilor europene, nu în anticameră. Vrem mai mult respect pentru români, vrem mai mult respect pentru România. Spunem STOP dublului standard, România merită mai mult respect în Uniunea Europeană și vom aduce mai mulți bani europeni pentru că știm să negociem cu celelalte state membre pentru dezvoltarea comunităților noastre, aici în Dâmbovița, în Prahova, în Argeș, în Călărași și în toată România. În Uniunea Europeană sunt 28 de țări, dar pentru noi există o singură patrie, România, și pentru ea ne vom lupta la Bruxelles. Este timpul să-i oprim pe cei care au votat împotriva țării noastre. Am făcut pași importanți pentru ca românii să aibă un trai mai bun… Avem cel mai bun program de guvernare pentru România datorită unui lider cu viziune, Liviu Dragnea. România este pe primul loc în uniunea Europeană la creștere economică. Datorită acestei creșteri economice sustenabile putem să mărim pensiile și salariile, să mărim salariul minim pe economie. România a redevenit grânarul Europei, România este privită bine în UE, dar noi vrem și mai mult, vrem să stăm la masa deciziilor europene.

Pe 26 mai dați-ne forța să trimitem în Parlamentul European adevărați patrioți, oameni care își iubesc țara, care se vor lupta pentru România. Dumnezeu să ne ajute! PSD, victorie!”, a fost mesajul pe care președinta PSD Dâmbovița, Rovana Plumb, cea care deschide lista de candidați pentru alegerile europarlamentare care vor avea loc duminica viitoare, 26 mai a.c., pe care l-a transmis astăzi,la Târgoviște, în fața celor peste 25.000 de simpatizanți prezenți.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

TÂRGOVIȘTE: Peste 25.000 de susținători prezenți la mitingul PSD (FOTO)

Articolul Urmator

Liviu Dragnea: “Forța mea și forța partidului vine de la milioanele de români care ne susțin”  

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele