Noapte
Zi
7 June 2019
1 min read

Direcția Silvică Dâmbovița organizează Ziua Porților Deschide

Pe data de 11 iunie a.c. , Direcția Silvică Dâmbovița organizează ”Ziua Porților Deschise” eveniment prin care se dorește prezentarea activității Regiei Naționale a Pădurilor-Romsilva , privind gospodărirea pădurilor , plantarea , lucrările de conducere a arboretelor precum și activitatea de exploatare și regenerarea pădurilor. De asemenea, vor fi oferite informații despre fauna și flora spontană din pădurile României, dar și despre meseria de silvicultor.

În cadrul acestei manifestări vor avea loc discuții libere cu specialiștii și vizionarea unor imagini și filme tematice vizând activitățile pe care le desfășoară Romsilva prin Direcția Silvică Dâmbovița .

Astfel de evenimente se vor organiza și la sediile ocoalelor silvice , respectiv : Ocolul Silvic Bucșani, Găești, Moreni, Pucioasa, Răcari, Sturzeni, Valea Mare, precum și la Pepiniera Centrală Găești .

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

ALBA, emoție prin mișcare la Balel Fest

Articolul Urmator

Cu spijinul CJD, 230 de elevi români, de peste Prut, vor învăța într-o unitate modernă

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele