Noapte
Zi
20 June 2019
1 min read

Se lucrează intens la drumul din zona fostei Unități Militare de la gară

După ce Consiliul Județean Dâmbovița a avertizat în repetate rânduri și a pus în vedere inclusiv o reziliere a contractului, constructorii drumului din zona fostei Unități Militare de la gară au pus osul la treabă și au început lucrările. Pentru că în zonă terenul este unul cu probleme, în sensul că zona este mlaștinoasă,  până acum, șantierul a presupus lucrări pentru campactare.

“Am fost săptămâna trecută pe șantier, colegii de la departamentul de infrastructură merg aproape zilnic acolo și monitorizează, lucrurile au început să se miște. Au făcut partea de stabilizare. Ca să întelegem, pentru că acolo a fost o zonă puțin mlăștinoasă, proiectantul a dat o solutie de compactare cu un strat de ciment, practic s-a împrăștiat o cantitate de ciment pe toată lungimea drumului, după care, cu un utilaj special, o freză, a fost amestecat cu apă, astfel încât să rezulte o suprafață pentru a nu avea surprize că se scufundă.

După această activitate, care înțeleg că s-a încheiat, urmează să se intervină pe partea de balastare și de compactare. Până când se va ridica structura va fi terminată și această parte.

Nu se va trece la pasul cu asfaltarea până când cei de la mall nu cară structurile de beton, pentru că a pune asfalt și apoi a intra cu camioane grele ar însemna să muncim de două ori.

De asemenea, am trimis în SICAP și partea de documentatie legată de iluminatul public din acestă zonă” , a precizat Alexandru Oprea, președintele Consiliului Județean Dâmbovița.

În această parte a municipiului Târgoviște, atât autoritățile județene cât și cele locale au în plan, și depuse, numeroase proiecte care vizează dezvoltarea și modernizarea urbei, de la mall, stadion, parcuri, blocuri ANL, zone de relaxare, și care, în același timp, vor genera numeroase locuri de muncă.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Pompierii dâmbovițeni, solicitați pentru a salva un pui de barză
O intervenție mai puțin obișnuită a pompierilor dâmbovițeni. 

Articolul Urmator

834 de elevi și profesori premiați la Gala Performanței în Educația Dâmbovițeană

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele