Noapte
Zi
7 May 2020
1 min read

Foodpanda disponibilă și în Târgoviște

Foodpanda, cea mai mare platformă de food ordering din România, și-a extins operațiunile în municipiul Târgoviște. Astfel, începând cu această lună, locuitorii din Târgoviște vor putea comanda mâncare prin intermediul platformei de la restaurantele partenere din oraș. Locațiile listate sunt atât parte a unor lanțuri internaționale consacrate precum KFC, cât și restaurante locale, cum ar fi: History, Dava sau Story.

În contextul situației dificile creată de pandemia de coronavirus, foodpanda își continuă extinderea națională și implicit misiunea de a sprijini activitatea restaurantelor locale. Prin stimularea comenzilor în urma deschiderii acestui nou canal de vânzare, foodpanda se asigură că restaurantele din Târgoviște își vor putea utiliza eficient stocurile de materie primă și vor putea susține cheltuielile operaționale.

Totodată, foodpanda oferă activ consultanță pentru noile restaurante partenere listate pe platformă, atât pentru alegerea meniului cu preparate pe care le pot pregăti rapid și în condiții de maximă siguranță, cât și în reorganizarea activității pentru a se adapta mai ușor la segmentul de delivery.

Reprezentanții Foodpanda asigură că flota de livratori este pregătită să livreze întregul volum de comenzi în condiții optime și de siguranță. Echipa operațională a platformei este în permanentă legătură cu livratorii, care sunt instruiți constant să respecte toate normele de igienă suplimentare și să utilizeze cu încredere echipamentele de protecție puse la dispoziție de companie, pentru a nu fi expuși la riscul de îmbolnăvire.

Pentru menținerea celor mai bune standarde de siguranță atât pentru clienți, cât și pentru livratori, Foodpanda continuă demersurile de promovare a plății cu cardul, în aplicație sau pe website, facilitând astfel o livrare fără interacțiune umană și contribuind la stoparea răspândirii virusului.

Lista completă a restaurantelor partenere din Târgoviște poate fi consultată aici: https://www.foodpanda.ro/city/targoviste

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Dep. PSD Carmen Holban:”Cabinetele de medicină de familie, scutite de la plata impozitului pe clădiri”

Articolul Urmator

Dep. Carmen Holban:” Ascunderea adevărului, adevărata strategie anti-coronavirus a guvernului și președintelui”,

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele