Noapte
Zi
30 June 2020
1 min read

Lucrări de asfaltare pe DJ 721 și DJ 701 

Consiliul Județean Dâmbovița are în desfășurare lucrări de asflatare în mai multe zone ale județului. În cursul zilei de ieri, reprezentații conduceriu au efectuat o vizită în teren pentru a constata stadiul pentru lucrările la obiectivele de investiții „Covor bituminos pe DJ 721, sector Costeştii din Deal (DN 7) – Produleşti – Gura Şuţii – Persinari – Văcăreşti, L = 20,55 km; DJ 401A, sector Miuleşti – Mărunţişu – Tomşani – Poroinica – Mogoşani – Merii (cale ferată), L = 22,915 km”, în valoare totală de 11.942.231,35 lei și „Covor bituminos pe DJ 701 Ungureni – Corbii Mari (sector Pod Argeș – Pasaj A1)”, în valoare de 1.183.115,31 lei.

Astfel se urmărește asfaltarea a 20,55 km din DJ 721 și a unui sector de 2,75 km ce aparține DJ 701 prin fonduri de la Consiliul Județean Dâmbovița.

Cu prilejul acestei vizite de lucru, s-a constatat că, la obiectivul DJ 701, lucrările de așternere a covorului asfaltic sunt în plină desfășurare, iar pe DJ 721, până la această dată, au fost curățate acostamentele și se lucrează la amenajarea șanțurilor de pământ.

Investițiile se înscriu în programul de lucrări de întreţinere periodică a drumurilor judeţene prin covoare bituminoase (lot II și lot III).

Reamintim faptul că proiectele de infrastructură întreprinse în acest an de Consiliul Județean Dâmbovița (în etapele 1 și 2) au o valoare totală de 71.410.524 lei și, în cadrul lor, se vor asfalta aproximativ 160 de km de drumuri județene.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Organizatorii de evenimente își vor pierde autorizația dacă nu respectă regulile de siguranță sanitară

Articolul Urmator

Ionuț Lăscaie, candidatul PSD la primăria Lungulețu, proiecte importante pentru sprijinirea producătorilor locali

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele