Noapte
Zi
21 July 2020
1 min read

Liberalii târgovișteni vor un municipiu fără poluare

Liberalii târgovisteni, prin vocea consilierului local din cadrul Consiliului Local Municipal Târgoviște, Adrian Bercu, vor un municipiu fără poluare. Astfel, unul dintre proiectele cu care echipa PNL Târgoviște vine în fața cetățenilor la alegerile locale din toamna acestui an are în vedere mai multe soluții prin care nivelul de poluare să fie redus la minim.

“Principala cauză a poluării în Târgoviște este traficul rutier. Dar traficul nu este singura problemă. Concentrația de noxe și particule este influențată și de șantierele din Târgoviște, de gropile de gunoi, de sistemele de încălzire individuale, Târgoviștea trebuie să învețe din experiența altor orașe europene care au fost în aceeași situație. Există numeroase măsuri care au dat rezultate și pe care le putem folosi și noi.” spune Bercu.

Potrivit acestuia, unele dintre măsuri ar fi: devierea traficului greu pe variantele ocolitoare, modernizea parcului auto al Companiei  de transport public, cu accent pe soluțiile cele mai prietenoase cu mediul, încurajarea transportul alternativ și dezvoltarea infrastructurii pietonale, extinderea zonelor pietonale, zone cu utilizare mixtă și să încurajăm toate formele moderne de transport alternativ, inclusiv car-sharing, bike-sharing și soluții inovative sau redarea pădurii Priseaca târgoviștenilor. “Municipiul Târgoviște detine 366,6 ha pădure, iar singurele activități pe care primăria le-a dispus au fost acțiunile de valorificare a masei lemnoase. Ne propunem amenajarea și dezvoltarea de facilități care să redea pădurea Priseaca cetățenilor și aici ne referim la facilități de acces pietonal, cu bicicletă și auto. Facilitati de camping, recreere, trasee de drumeții și aventuri., a mai precizat Bercu.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Ionel Petre, ALDE Dâmbovița: “Covidul, arma electorală a PNL”

Articolul Urmator

DSP îi va obliga la izolare pe pacienții confirmați COVID care refuza internarea sau se externează la cerere

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele