Noapte
Zi
6 July 2020
1 min read

Promovabilitate 100% la examenul de Bacalaureat pentru elevii seminarului teologic din Târgoviște

 Absolvenţii claselor a XII-a de la Seminarul Teologic Ortodox “Sfântul Ioan Gură de Aur” din Târgoviște au obținut la sesiunea din iulie a Examenului de Bacalaureat un procent ridicat de promovabilitate. Astfel, în procentaj de 100 % la profilul Teologic și 83,6 % la specializarea Filologie, elevii au promovat Bacalaureatul, clasând liceul teologic târgoviștean pe locul 6 între cele 29 de colegii și licee din județul Dâmbovița.
Acest rezultat mulțumitor se datorează efortului comun elevi-profesori-părinți, dar și includerii școlii în proiectul de pregătire remedială ROSE, care a susținut orele suplimentare la disciplinele de Bacalaureat.
Sub permanenta îndrumare şi binecuvântare a Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon, Seminarul Teologic din Târgoviște asigură condiţii deosebite pentru desfăşurarea unui proces instructiv-educativ eficient, având cadre didactice devotate, implicate permanent în educația complexă a elevilor.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

29 iulie, data la care cadrele didactice vor susține examenul de titularizare

Articolul Urmator

3 viceprimari au fost exclusi din PSD Dâmbovița

Ultimele Articole

DÂMBOVIȚA: Se anunță ploi și vânt

Atenționare meteorologică Cod Galben  valabilă în intervalul 22 mai 2024, ora 10:00 – 23 mai 2024, ora 10:00 pentru întreg județul Dâmbovița. Fenomene vizate: instabilitate atmosferică temporar accentuată, cantități însemnate de apă
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele