Noapte
Zi
18 August 2020
1 min read

Bogdan Lăcraru, candidat PNL la primăria Vișinești, și proiectele sale pentru dezvoltarea zonei

Bogdan Lăcraru este candidatul Partidului Național Liberal Dâmbovița pentru funcția de primar al comunei Vișinești la alegerile locale din toamna acestui an. Liberalul dorește să aducă un suflu nou în localitate, să-și aplece mai mult atenția asupra asupra nevoilor cetățenilor, dar mai ales să dezvolte zona, ținând cont de faptul că aici există potențial în domeniul turismului. Profitând de faptul că natura a fost foarte generoasă, liberalul are mare încredere în acest proiect.

 „Vișinești este locul în care m-am născut și am crescut, este locul meu de suflet. Am ales să mă întorc pe meleagurile natale pentru că am convingerea că pot face mai multe pentru comunitatea de aici. Sunt un om dedicat și implicat în tot ceea ce îmi propun. Pentru început, aș vrea să-mi aplec atenția asupra unui aspect foarte important, și anume ca locuitotii tuturor satelor ce aparțin comunei Vișinești să beneficieze de utilități, și aici mă refer la extinderea rețelei de apă în cătunul Maluri, și continuarea extinderii celei de canalizare în satele Vișinești, Sultanu, Dospinești și Urseiu, aici unde nu există deloc. Totodată, cred că un lucru foarte important ar fi acela al extinderii rețelei de gaze naturale și introducerea de facilități, de ajutor finanaciar pentru cei care nu au resursele necesare branșării.

Având toate aceste lucruri, atragerea de investitori și crearea locurilor de muncă ar fi mult mai facilă, zona ar deveni mai accesibilă pentru cei care, de exemplu doresc să vină să investească în zonă în domeniul turismului, să construiască pensiuni.

Nu am uitat nici de copii, pentru că la nivelul comunei este nevoie de spații de joacă pentru ei.

Totodată voi avea în vedere reabilitarea bisericii din satul Sultanul, reabilitarea și modernizarea căminului cultural, dar mai ales al școlii din satul Urseiu.

Pentru că am adus în discuție satul Urseiu, un proiect foarte important ar fi acela al demarării procedurilor pentru obținerea mărcii înregistrate pentru țuica de Ursei. Trebuie să profităm de acestă băutură, iar cu ajutorul ei, să ne facem cunoscuți, să ne promovăm, să facem în așa fel încât la nivelul comunei Vișinești să se realizeze agroturism.

Comunitatea are multe nevoi, însă, împreună cu cetățenii sunt convis că vom reuși să aducem acest loc acolo unde merită.„ spune Bogdan Lăcraru.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Acțiune a polițiștilor desfășurată pe raza municipiului Târgoviște

Articolul Urmator

POIANA: Din cauza unei improvizații electice, două anexe gospodărești au luat foc 

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele