Noapte
Zi
27 August 2020
1 min read

Gabriel Grozavu, prim-vicepreședinte PNL Dâmbovița:” De aici începem schimbarea, scăpăm Dâmbovița de administrația incompetentă PSD!”

“Mâine începe oficial campania electorală pentru alegerile locale. Până acum a fost o perioadă de tatonare, de selecție, de identificare a candidaților, de depunere a candidaturilor, de pregătire a candidaților și a campaniei electorale.

Partidul Național Liberal propune dâmbovițenilor candidați serioși, pregătiți, cunoscători ai problemelor fiecărei localități și ale județului în ansamblu.

Suntem hotărâți să ne luptăm în fiecare localitate, suntem pregătiți să câștigăm această competiție electorală.

Candidații liberali vor semna un angajament prin care asigură cetățenii că luptă pentru bunăstarea comunităților locale pe care vor să le administreze.

Ne dorim o competiție electorală elegantă în care să primeze forța argumentelor și nu argumentul forței.

Am fost și voi fi alături de toți candidații din zona Moreni și o să fiu alături de fiecare candidat din județul Dâmbovița.

Majoritatea localităților din județul Dâmbovița, cât și întreg județul, au șansa enormă de a se elibera din condamnarea la subdezvoltare, înapoiere, lipsă de perspectivă, stare în care au fost aduse de PSD.

Fac un apel către toți cetățenii cu drept de vot din județul Dâmbovița să se prezinte în data de 27 septembrie la vot și să voteze pentru localități moderne și europene, pentru un județ modern și european.

Mult succes candidaților Partidului Național Liberal!”- este mesajul pe care Gabriel Grozavu, prim-vicepreședinte al Partidului Național Liberal Organizația Dâmbovița și coordonator politic pentru zona Moreni îl transmite cu o zi înainte de campania electorală pentru alegerile locale din data de 27 septembrie a.c.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

TÂRGOVIȘTE: S-au pus în funcțiune stațiile de încărcare a mașinilor electrice

Articolul Urmator

Robert Turcescu, președinte PMP Dâmbovița: ”Politica e despre oameni”

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele