Noapte
Zi
24 September 2020
1 min read

TITU: Vlad Oprea, PSD – „Primarul Traian Nicolae este verificat de Agenția Națională de Integritate„

Primarul orașului Titu, Traian Nicolae este verificat de Agenția Nnațională de Integritate pentru că ar fi încheiat contracte pe bani publici cu anumite societăți. ANI urmează să verifice legalitatea acestora și să evalueze„regimul juridic al conflictelor de interese pe durata exercitării funcțiilor și demnităților publice privind pe domnul Traina Nicolae„.

Aceste aspecte au fost aduse în spațiul public de către Vlad Oprea, candidatul PSD pentru primărie la alegerile locale.
„Ultimele două zile de campanie electorală! Duminică mergem la vot, iar decizia ne va influența viața în următorii patru ani. De aceea, cred că e bine să aveți cât mai multe informații.
Din categoria informațiilor de interes public fac parte și acestea două:

1. Anumite societăți care au prestat lucrări pe bani publici, în oraș, au fost obligate să alimenteze, din banii publici câștigați, de la benzinăriile Helene aparținând lui Traian Niculae, primarul orașului.‼
2. Contractele, din bani publici, pentru deszăpezirea orașului au fost acordate unui PFA (persoană fizică, nu firmă), adică unui angajate de la brutăria lui Traian Niculae, primarul orașului.‼
Acestea sunt doar două exemple, din multe. Dar sunt exemplele pentru care Agenția Națională de Integritate verifică respectarea legii și regimul de incompatibilități în cazul primarului orașului Titu, Traian Niculae.
Aceste informații sunt și motivul pentru care unii dintre dumneavoastră ați auzit de la Traian Niculae că nu mai candidează. Nu ar mai fi vrut că să aflați că nu a respectat legea, atunci când instituțiile statului vor termina cercetările și vor da un verdict care nu îi poate fi favorabil. Partidul însă nu l-a lăsat să stea liniștit la pensie. Îl putem lăsa noi, duminică, la vot!
Lui Traian îi spun doar atât! Dacă lucrurile stau altfel decât cum spun eu, dovedește-o!
Dumneavostră, oamenilor din Titu, vreau să vă mulțumesc pentru toate vorbele bune, toate strângerile de mână, toate zâmbetele sincere! E timpul schimbării!„, precizează Oprea.

IMG-20200924-WA0011

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Bărbat reținut de polițiști pentru că a încheiat contracte de telefonie mobilă în numele unei societăți comerciale

Articolul Urmator

Ghiozdane și rechizite pentru 115 elevi din Corbii Mari

Ultimele Articole

8000 de dâmbovițeni prezenți la Noaptea Muzeelor

În acest an, Noaptea Muzeelor a fost una atipică. Foarte mulți muzeografi și angajați ai unităților au ieșit la proteste din cauza inechităților și salariilor mici, refuzând participarea la eveniment. Deși în
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele