Noapte
Zi
2 December 2020
1 min read

Un tânăr a fost prins în timp ce conducea sub influența substanțelor psihoactive

În cursul zilei de ieri, 1 decembrie a.c., în jurul orei 00:40, polițiștii din cadrul Biroului Rutier au surprins, pe bulevardul I.C. Brătianu din municipiul Târgoviște, un tânăr de 20 de ani, în timp ce conducea un autoturism, deși se afla sub influența unor substanțe psihoactive.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența unor substanțe psihoactive, faptă prevăzută de art. 336 alin. 2 din Codul Penal.

De asemenea, tânărul a fost sancționat contravențional conform prevederilor Legii nr. 55/2020, pentru circulația în locurile și, după caz, în intervalele orare în care aceasta a fost interzisă sau restrânsă.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Grădiniță nouă, construită cu fonduri europene, în comuna Gura Ocniței, satul Adânca

Articolul Urmator

PSD Dâmbovita: “Pentru PNL Dâmbovița, rolul Prefectului este unul decorativ și se dispensează de acesta atunci când interesele politice le-o cer”

Ultimele Articole

Sâmbătă, „Noaptea Muzeelor ” în judeţul Dâmboviţa

Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște, organizează sâmbătă, 18 mai 2024, a XX-a ediţie a evenimentului cultural „Noaptea Muzeelor”. Cu acest prilej, invităm publicul iubitor de istorie și
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele