Breaking News

DÂMBOVIȚA: Numeroase curți și locuințe, inundate de ploi

Iun 23, 2021

În cursul serii trecute, ploile au facut ravagii în diferite ale județului Dâmbovița. Pompierii au acționat până târziu în noapte pentru scoaterea apei din mai multe curți și locuințe cu 10 autospeciale și șapte motopompe.

Astfel, au fost afectate municipiul Târgoviște, dar și comunele I.L Caragiale, Cornățelu (sat Slobozia), Bilciurești și orașul Răcari (sat Mavrodin) unde au fost inundate mai multe curți și case.

- în municipiul Târgoviște au fost inundate 8 gospodării pe strada Magrini, în 3 dintre acestea apa a pătruns în casă și 2 gospodării pe strada Fructelor. Pe strada Grădinari nu s-a confirmat situația anunțată.

- au mai fost inundate în IL Caragiale (1 curte), Cojasca – sat Iazu (1 curte), Finta (2 curți), Butimanu (1 curte), Răcari – sat Mavrodin (curte și casă) și Ciocănești – sat Cretu (curte și casă).

- în comuna Cornățelu, sat Slobozia pompierii au acționat pentru îndepărtarea unui copac doborât de vânt care bloca drumul județean.

Pentru gestionarea efectelor produse de fenomenele metreo periculoase acționează în teren peste 25 de pompieri cu 10 autospeciale și 7 motopompe de la mai multe subunități de intervenție din județ.

Actualitate, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: