Breaking News

Pentru nerespectarea măsurilor impuse de pandemia de COVID-19, polițiștii au aplicat amenzi de peste 52.000 lei, într-o singură zi

Iun 15, 2021

În cursul , în urma activităților desfășurate pentru creșterea gradului de siguranță al cetățenilor, menținerea ordinii și liniștii publice și verificarea respectări măsurilor impuse în contextul pandemiei de COVID-19, polițiștii dâmbovițeni au aplicat 211 de sancțiuni contravenționale a căror valoare se ridică la 52.900 de lei.

De asemenea, în cadrul acțiunilor din trafic, polițiștii au reținut 12 permise de conducere și au retras 2 certificate de înmatriculare.

Pe parcursul zilei trecute, polițiștii au intervenit la 26 de evenimente, dintre care 21 au fost solicitări prin numărul unic pentru apeluri de urgență 112, fiind sesizate 15 infracțiuni, dintre care 3 contra patrimoniului și 9 contra persoanei.

Totodată, în cadrul acțiunilor organizate pentru verificarea modului în care sunt respectate normele impuse în contextul epidemiologic actual, au fost legitimate 1.133 de persoane, au fost verificate 329 de obiective de interes, dintre care 55 au fost restaurante/terase/fastfood-uri, fiind oprite pentru control și 157 de mijloace de transport persoane.

În continuare, polițiștii dâmbovițeni sunt la datorie, zilnic fiind organizate noi acțiuni pentru siguranța cetățenilor.

Actualitate, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: