Breaking News

Comuna Corbii Mari, afectată de furtuna de seara trecută

Iul 29, 2021
Furtuna de seara trecută a afectat comuna Corbii Mari. Mai mulți pomi au fost doborâți, acoperișuri au fost smulse, dar și rețeaua de energie electrică a suferit avarii foarte mari.
Potrivit declarațiilor primarului Ionuț Bănică, în acest moment se lucrează pentru remedierea situației, inclusiv se fac ddmersuri pentru a cere sprijin financiar de la Guvern.
“Noaptea trecută am avut parte de o furtună extrem de puternică în comuna  noastră. Pomi căzuți, 5 gospodării afectate, grădinițele din Corbii Mari și Bărăceni plus rețeaua de alimentare cu energie electrică.
Vreau să vă spun că facem eforturi să remediem toate aceste probleme care țin de competența primăriei  cât se poate de repede. Suntem operativi și știm ce avem de făcut. Vom solicita și sprijin guvernamental pentru astfel de situații de urgență, dar, până îl primim (dacă-l primim), vreau să ne gospodărim cu propriile noastre resurse. Fac tot posibilul să îndreptăm avariile și daunele provocate azi-noapte în timpul cel mai scurt. Voi comunica tot ceea ce este necesar în sensul ăsta pentru a nu exista nedumeriri.
Referitor la alimentarea cu energie electrică vă comunic că a fost anuțate defecțiunile la operatorul de distribuție , se lucrează , dar sunt mulți stâlpi rupți și alte probleme . Puteți semnala și dumneavoastră alte probleme la numărul de telefon 0245929.”, spune edilul comunei.
Dezvăluiri, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: