Breaking News

Corneliu Ștefan, președinte CJD, dă asigurări că porțiunea din drumul DJ714, distrusă de ploi, va fi refăcută în cel mai scurt timp

Iul 20, 2021

Ploile căzute în cursul serii trecute în nordul județului, în partea montană, au provocat pagube. Astfel, o porțiune din drumul DJ714 a fost complet distrusă, circulația fiind închisă, acces pe platoul Padina putându-se face pe varianta asfaltată de pe marginea Lacului Bolboci.

Astăzi, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a mers în zona montană pentru a evalua pagubele. După analiza la fața locului, acesta dă asigurări că în cel mai scurt timp infrastructura rutieră va fi reparată.

“Nordul județului nostru a fost afectat, noaptea trecută, de o furtună violentă, care a creat pagube însemnate!

Am fost personal în munte pentru a vedea care este situația și pentru a găsi cele mai bune soluții.

Pot să vă spun, după o analiză chiar la fața locului, că aproximativ 200 de metri din DJ714, la intrarea în Cheile Tătarului, au fost distruși de ploile puternice din cursul nopții trecute.  Accesul către zona Platoul Padina se va face pe varianta asfaltată de pe marginea Lacului Bolboci.

Drept urmare, drumul va fi închis până la refacerea porțiunii afectate.  În acest sens, la Cabana Bolboci, dar și la intrarea pe drumul dinspre Peștera spre Cheile Tătarului, vor fi montate indicatoare care vor anunța acest lucru.


În ceea ce privește turiștii aflați acum în munte, aceștia sunt în deplină siguranță.  A fost găsită și ruta pe care pot merge spre casă.

Vă asigur că vom reface drumul în cel mai scurt timp, astfel încât zona montană să fie accesibilă pe toate rutele existente.  În acest sens, am convocat, pentru această după-amiază, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Dâmbovița.”, precizează Corneliu Ștefan, președinte CJD.

Actualitate, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: