Breaking News

S-a decis! Din fondurile aflate la dispoziția Guvernului se vor alocă bani pentru refacerea obiectivelor din zona montană a județului Dâmbovița distruse de aluviuni

Iul 20, 2021

“Art. 1. Aprobarea solicitării alocării unor sume de bani din fonduri la dispoziția Guvernului în vederea refacerii obiectivelor afectate în zona montană a județului Dâmbovița, respectiv o porțiune de 200 m a DJ 714, un pod care face legătura cu zona de camping de la Zănoaga și podul către zona Horoabe.

Art. 2. Aprobarea montării unor panouri rutiere de avertizare în vederea interzicerii deplasării pe drumul afectat DJ 714, închis circulației publice.

Art. 2. Aprobarea închiderii temporare a Peșterii Ialomicioara, începând cu data de 20.07.2021.

Art. 4. Prin grija Secretariatului Tehnic Permanent al Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa, prezenta hotărâre se publică pe site-ul Instituţiei Prefectului – Judeţul Dâmboviţa (Secţiunea: Activităţi_Situaţii de Urgenţă) și se transmite Departamentului pentru Situații de Urgență, Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, membrilor Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Dâmbovița, precum și președintelui Comitetului Local pentru Situații de Urgență Moroeni.-” se arată în hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Dâmbovița.

Actualitate, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: