Breaking News

Vacanță pentru 20 de adolescenți din cadrul Complexului de Servicii Sociale „Floare-de-Colț” din Târgoviște

Iul 19, 2021

20 de adolescenți, cu și fără dizabilități, care beneficiază de serviciile de asistență socială oferite de Complexul de Servicii Sociale „Floare-de-Colț” din Târgoviște, aflat în subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Dâmbovița, se bucură în aceste zile, 19 – 22 iulie, de o vacanță mult așteptată, cu caracteristicile unei aventuri montane, în cadrul Complexului Hotelier Gâlma, din localitatea Moroeni.

Adolescenții au posibilitatea să participe la activități recreative diverse -  educative și sportive, structurate astfel: drumeții, povești în jurul focului de tabără, jocuri de echipă și individuale, acțiuni de explorare a naturii, dar și de ecologizare.

“De vacanță trebuie să se bucure toți copiii! Focul de tabără și poveștile spuse în jurul acestuia fac vara frumoasă oricărui copil. Tocmai de aceea, încercăm să le fim alături celor 20 de tineri ai Complexului de Servicii Sociale Târgoviște “Floare de Colț” care, de astăzi și până joi, vor avea parte de câteva zile liniștite în cadrul Complexului Hotelier Gâlma de la poalele munților Bucegi.” a pfecizat Luciana Cristea, vicepreședinte al Consiliului Județean Dâmbovița. Aceasta a fost prezentă alături de copii în prima lor zi de tabără.

Cei 20 de adolescenți sunt însoțiți de membri ai personalului Complexului de Servicii Sociale „Floare-de-Colț” din Târgoviște – 2 asistenți medicali, 6 referenți / supraveghetori și un coordonator.

Prin acest demers se dorește ca și tinerii din cadrul Complexului de Servicii Sociale „Floare-de-Colț” să se bucure de câteva zile liniștite de vacanță, asemenea celor mai mulți dintre copiii români.

Actualitate, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: