Breaking News

MORTENI: Dispensar medical nou, cu aparatură modernă, la dispoziția cetățenilor

Sep 15, 2021

Zi importantă pentru conumitatea locală din comuna Morteni. Astăzi, a fost inaugurat noul dispensar medical. Clădirea a fost reabilitată și modernizată cu ajutorul fondurilor guvernamentale aceesate de primărie prin Programul Național de Dezvoltare Locală. Proiectul a fost demarat în anul 2018, iar, pe lângă lucrările realizate, unitatea a fost dotată cu mobilier și aparatură modernă, printre care ecograf și EKG, atât de necesare desfășurării unui act medical de calitate.
“Mă bucur că acest obiectiv de investiții a fost dus la bun sfârșit, astfel încât toți locuitorii să beneficieze de cele mai bune condiții medicale. Clădirea, aspectul ei, s-a schimbat radical, spațiul este unul primitor, mobilierul nou și echipamentele moderne. Atât eu cât și colegii mei din primărie vom continua cu proiecte care să dezvolte comuna Morteni.” , a precizat primarul Ionel Olteanu.

qw

qe

La eveniment a fost prezent și președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan.
“Să le asiguri oamenilor, cât mai rapid și aproape de casă, servicii medicale de calitate este un lucru ce nu trebuie să lipsească din lista de realizări a oricărui primar din județul Dâmbovița! Îl felicit pe Ionel Olteanu, primarul comunei Morteni, alături de care, astăzi, am inaugurat dispensarul medical din comună. Condiții și dotări moderne, realizate și achiziționate prin PNDL, cadre medicale profesioniste!” a declarat acesta.

cr

Administrație

Despre autor

Informatie in curs de actualizare